Jordi Sànchez sorprèn tothom apareixent totalment calb

L'actor barceloní interpreta actualment Antonio Recio a la sèrie 'La que se avecina'

Jordi Sànchez és un d’aquells actors que, al llarg de la seva trajectòria damunt dels escenaris, ha encarnat personatges d’allò més entranyables. Si bé és cert que el barceloní va saltar a la fama interpretant intrèpid i descarat majorista de marisc, Antonio Recio, a ‘La que se avecina’, també ho és que a Catalunya també se li guarda un record d’allò més especial.

El paper de Josep López a Plats Bruts —un locutor de ràdio neuròtic i divertit a parts iguals— el va catapultar a la ‘fama’ catalana, fins el punt que molts el segueixen rememorant únicament per aquell paper. Tot i això, el radical canvi de ‘look’ que ha patit l’actor ha provocat, bàsicament, que no el reconeguin ni a Catalunya ni a Espanya.

Jordi Sánchez apareix totalment calb

Ha estat la notícia que ha posat en alerta molts dels seguidors de l’actor. A través d’una publicació del seu company a la sèrie de Telecinco, Fernando Tejero, els fans han pogut veure com Jordi Sànchez apareix totalment rapat en un camerino de gravació.

El nou ‘look’ de Sànchez, que podria tenir a veure amb alguna de les trames de la nova temporada de ‘La que se avecina’ que s’està enregistrant aquests dies, ha impactat fins i tot al mateix Tejero, que no ha volgut perdre l’ocasió de compartir-ho obertament i sense embuts a les xarxes socials.

Jordi Sànchez, a Plats Bruts
Jordi Sànchez, a Plats Bruts | Youtube

 

Tejero a Sànchez: «T'estimo, amic»

«Hi ha companys amb els quals firmaries un contracte per treballar-hi sempre», relata Fernando Tejero al peu d’una instantània on apareix amb Sànchez. «A mi em passa amb en Jordi Sànchez. Gran actor, professional, bon company... En fi, només tinc qualificatius així», explica Tejero mentre clou: «T’estimo, amic».


Comentaris

envia el comentari