Jorge Brázalez abandona el programa 'Viva la Vida'

Després de la seva polèmica amb Emma García, el cuiner vol centrar-se en l'obertura del seu restaurant a Eivissa

Jorge comunicava la decisió d'abandonar 'Viva la Vida'
Jorge comunicava la decisió d'abandonar 'Viva la Vida' | TELECINCO

Jorge Brázalez, guanyador de 'MasterChef 5'  i col·laborador del programa 'Viva la Vida', presentat per la periodista Emma García, ha decidit deixar el seu lloc com a cuiner del programa, després de la polèmica que va protagonitzar amb la mateixa presentadora pels rumors d'una possible boda amb Miri, i que no van agradar gens al xef.

Deixa el programa per un nou projecte professional

Com cada cap de setmana, el cuiner obria l'espai de cuina del programa de Telecinco disposat a preparar un menú especial, ja que es tractava del menú del seu comiat. Jorge va començar anunciant que «és un dia una mica especial».

A continuació, Jorge va explicar que la seva decisió es devia a la imminent obertura d'un restaurant a Eivissa: «Me'n vaig de 'Viva la Vida' de moment. Tinc el projecte del restaurant i haig d'estar immers allí. El tema d'anar i tornar no m'estava anant massa bé. Pel bon sabor que tenim entre tots, amb el programa i la productora, hem sigut flexibles i marxaré una mica abans del previst».

Jorge es queda «amb un sabor molt positiu» 

Després de les explicacions del xef, Emma va recordar l'incident que van protagonitzar tots dos, i que diversa gent podria culpabilitzar de la decisió de Jorge: «Ara la gent estarà dient 'què fort, després del que va passar l'altre dia i de la tensió que es va viure'».

Malgrat tot, Jorge va voler deixar ben clar que aquella discussió no tenia res a veure: «No, Emma. Qui hagi vist 'Viva la Vida', tant amb Toño com amb tu, ha pogut veure que sóc un noi molt natural i normal, amb qui es pot parlar de tot. L'altre dia em va agafar per sorpresa, però em quedo amb un sabor molt positiu. El programa i la direcció han entès que haig d'estar molt centrat en la meva illa amb aquest projecte», va explicar el cuiner.

La presentadora també va assegurar que la decisió de Jorge de deixar ‘Viva la Vida’ no tenia res a veure amb el seu enfrontament: «Això no té res a veure amb el que va succeir la setmana passada. És veritat que Jorge m’havia comentat tot sobre el seu somni amb el restaurant a Eivissa i això provocava una sèrie de problemes d’horaris amb ‘Viva la Vida’».

Un comiat amistós

Tot i que es va molestar en algun programa per tractar temes de la seva vida personal, Jorge es va acomiadar del programa amb paraules d’agraïment cap a Emma García i també recordant a Toñi Moreno: «Ha estat preciós el que hem compartit amb tots i amb tu, però tampoc m’oblido de Toñi Moreno perquè vaig començar amb ella. En l’època que he estat amb tu, he conegut a una noia molt natural».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Brazález López (@jorgemchef5) on

«M’alegro que hàgim pogut aclarir tot el que ha passat en tots els programes, especialment en l’últim. Ens portem bé, no ens enfadem i diem les coses com són: tens un projecte, un somni I una il·lusió. Tens les portes obertes, però si et cases, mai et donaré l’enhorabona», va acabar fent broma la presentadora.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari