Jorge Brazález de 'Masterchef' fa callar a Emma García a 'Viva la vida'

Al programa de Telecinco es va viure un moment de tensió en directe quan el xef va ser preguntat per una possible boda amb la seva parella Miriam
Jorge Brazález i Emma Garcia en el moment de tensió | TELECINCO

 

El guanyador de la cinquena edició de ‘Masterchef’, Jorge Brazález, ha tingut un enfrontament amb la presentadora Emma García en el seu programa ‘Viva la vida’. Diumenge passat, el xef assistia al programa disposat a cuinar un plat, però la presentadora li tenia preparada una sorpresa que Brazález no s’esperava per a res i que el va posar en una situació incòmoda.

 

Jorge i Miriam es van conèixer a ‘Masterchef’ i des de llavors són parella; ara mateix però, es troben en un moment complicat a causa de la distància que els separa i dels múltiples compromisos professionals a què estan sotmesos.

 

 

La seva, una relació forjada a la cuina de 'Mastechef'

Tot i això, la cosa entre ells sembla anar la mar de bé si fem cas de les declaracions que Miriam va realitzar fa pocs dies, quan va ser preguntada en una entrevista sobre la seva relació sentimental: «A 'Masterchef' em vaig enamorar perdudament. He viscut la història d’amor més bonica de la meva vida i no s’acabarà mai. Jorge i jo ens estimem moltíssim, tant que et diré una cosa i em quedaré tan ampla, probablement ens casem. Jo crec que em casaré amb en Jorge, ara estem en un moment de molta evolució, els dos tenim molta feina».

 

Jorge i Miriam junts en una imatge d'arxiu | GTRES

 

Arran d’aquestes declaracions, Emma García va preguntar al xef, abans que aquest es disposés a cuinar, que com anava la boda. Enganxat d’imprevist, Jorge no s’esperava que li fessin aquesta pregunta, cosa que va provocar un moment de tensió i va respondre a la presentadora dient-li que ell no havia anat a ‘Viva la vida’ per parlar d’això, només per a cuinar.

 

La cosa no acabava aquí, ja que Emma García va seguir a la seva, i tenia preparat un vídeo sobre les especulacions de la possible boda entre ell i Miriam. En saber-ho, el cuiner va demanar que no l’emetessin, cosa que la direcció del programa va ignorar. Després de visualitzar el citat vídeo, la presentadora li va dir al xef: «Ara no fa falta que diguis res, posem-nos a cuinar»; però el cuiner, visiblement tens i enfadat li va etzibar: «No, calla, deixa’m que vull dir una cosa». Emma es va quedar molt sorpresa davant la reacció del cuiner, que la va fer callar.

 

Jorge durant l'emissió del vídeo que el programa tenia preparat sobre la seva possible boda amb Miriam | TELECINCO

 

 

Jorge va aprofitar per dir que estima molt la seva parella i que és feliç, tot i que és complicat viure una relació a distància com la seva. Malgrat la tensió del moment, la presentadora i el cuiner es van reconciliar en acabar de cuinar, mitjançant una abraçada en directe.