YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Fernández a una concursant de 'La Ruleta de la Suerte': «Ja te'n pots anar»

El presentador es va quedar sense paraules després del que va passar

Imatge d'arxiu de Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte' d'Antena 3
Jorge Fernández a una concursant de 'La Ruleta de la Suerte': «Ja te'n pots anar» | Atresmedia

Els més de deu anys que 'La Ruleta de la Suerte' porta a Antena 3, han provocat tota classe de moments que quedaran en el record dels seus espectadors. El programa capitanejat per Jorge Fernández s'ha convertit en un dels espais clau d'Atresmedia i pel seu plató han passat tota classe de concursants: des dels més experimentats fins aquells en els quals la sort no estava del seu costat i han caigut en errors incomprensibles.

Però un nou fet històric va tenir lloc en el programa emès dilluns passat, 15 de febrer. Una cosa tan sorprenent que va deixar al presentador amb la boca oberta i als participants incapaços de sobreposar-se al que estaven presenciant.

María fa història

María era una jove concursant que es presentava en 'La Ruleta de la Suerte' amb la idea de poder guanyar tots els diners necessaris per a cobrir tant els seus desitjos com les seves necessitats. La seva força i determinació aviat van ser evidents quan va deixar a tots els presents sorpresos amb la seva habilitat per a resoldre panells i la manera en què feia girar a la famosa ruleta.

Tant va ser així que el mateix Jorge Fernández no donava crèdit a allò que veia. Perquè en els més de 15 anys que porta al capdavant de l'espai d'Antena 3, mai havia vist una cosa semblant. La jove va començar trepitjant fort. En el seu primer panell va aconseguir acumular 2.250 euros i es va afanyar a resoldre'l, evitant així arriscar-se a perdre-ho tot.

Semblava que la sort estava al costat de María, qui va aconseguir girar la ruleta amb la suficient força per a caure en la casella de 'Doble lletra' mentre havia esquivat en diverses ocasions caure en la temuda 'Quiebra'. La jove concursant va triar com a consonant la lletra 'N' de la qual hi havia sis caselles en el panell, amb el que es va guanyar d'una tirada 1.200 euros.

Amb una estratègia clara, María va decidir invertir els diners guanyats a comprar les vocals 'A', 'E' i 'O' i va continuar girant la ruleta fins que va caure en la casella 'Totes les vocals'. Això li va facilitar resoldre en panell i acumular els 2.250 euros.

Jorge Fernández, a María: «Ja te'n pots anar»

Minuts abans de decidir resoldre el panell, María va continuar tirant de la ruleta caient en una casella que la va premiar amb 200 euros. Va descobrir la 'T' i la 'S' que li faltava per a estar segura de voler resoldre i ho va fer, guanyant els 2.250 euros. «Ordenen assassinats amb vestit de bany al costat de la piscina» va respondre la jove deixant a tots els presents sorpresos.

Tot això va ocórrer al començament del programa, sense que els altres participants tinguessin l'oportunitat d'intentar-ho mentre animaven a María i esperaven que aquesta fallés per a començar a jugar. Una cosa que no va passar i que va deixar a Jorge Fernández sense paraules davant el que acabava de presenciar.

«Déu meu, jo crec que mai hem començat així de bé. En 15 anys crec que mai hem començat així i en un panell normal, que no sigui el del pot, i hàgim arribat a 2.250 euros. Quina barbaritat, ja te'n pots anar» li va dir a María, que no podia estar més contenta amb el que acabava d'aconseguir.

El presentador no va voler deixar escapar l'oportunitat per a dedicar-li una enorme ona per la gesta que acabava d'aconseguir: «Mira quina ona per a tu, la més gran de tota la ruleta. Quina barbaritat! 2.250 euros en un panell... Jo crec que ens en podem anar tots. Ens convides a un parell de cafès, ens convides i ja està» feia broma Jorge. «Jo ja m'he quedat a gust... Però no, home, que s'emportin ells alguna cosa també» va contestar María.

I s'emporta el pot

Però per si això no fos poca gesta per a María, la concursant també va aconseguir el pot. Com si una mà màgica guiés la ruleta, la concursant va aconseguir caure en la casella del 'Pot' en el moment just en què ja sabia el que s'ocultava després del panell. «Primer panell i últim espectaculars, María. 'Programón'» exclamava Jorge Fernández. La concursant sumava 1.350 euros del pot, que sumats a la quantitat acumulada ascendia a un total 3.850 euros.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari