Jorge Fernández i Laura Moure

Jorge Fernández deixa muda la seva companya Laura després de revelar un secret

El presentador ha explicat el seu secret més íntim davant la sorpresa de l'hostessa

Jorge Fernández acostuma s aprofitar el programa que presenta, 'La ruleta de la suerte',  per a explicar anècdotes curioses de la seva vida.

Sens dubte, Fernández sempre ha destacat per ser un presentador que s'obre en canal en determinades ocasions. I no té cap problema a exposar certes reflexions molt personals que es tornen virals en qüestió de minuts.

Per si no n'hi hagués prou, Jorge posa els concursants del programa en un compromís. I és que sol fer-los preguntes  personals a què potser no respondrien en una altra circumstància.

Jorge Fernández confessa el seu gran secret en ple directe

Un dels temes més recurrents durant el transcurs de 'La ruleta de la suerte' versa sobre les relacions personals i sobre l'amor en general. Uns temes que agraden, i molt, a Jorge Fernández, el presentador del programa.

Fa uns dies, Jorge Fernández i Laura Moure, hostessa veterana de l'espai d'Antena 3, van intercanviar opinions sobre l'amor i sobre com expressem els sentiments.

Jorge Fernández i Laura Moure han parlat sobre l'amor a 'La ruleta de la suerte' | Atresmedia

Una qüestió que, sens dubte, genera molts punts de vista diferents. Però el cas és que la sinceritat de Laura i Jorge ha estat tan demolidora que ha deixat els espectadors sense paraules.

L'amor ha estat el gran protagonista d'un dels panells de 'La ruleta de la suerte' de divendres passat. «Et donaré un consell' era la pista que ha donat Jorge Fernández als tres concursants. «No et quedis mai amb les ganes de dir 't'estimo'», va respondre de manera encertada un dels participants.

«No diu 't'estimo' ni que l'apuntin amb una arma»

«Hi ha gent que és més de dir 't'estimo'. I hi ha gent que no diu 't'estimo' ni que l'apuntin amb una arma», ha dit Jorge quan el concursant ha resolt el panell.

«I aquí hi ha gent que sí que diem 't'estimo', oi?», ha continuat el presentador. «Home, sense parar», ha intervingut llavors Laura Moure. I és que a més de treballar com a hostessa, de tant en tant també intervé al programa. «Cal dir-ho quan sigui sincer, oi?», ha assenyalat el concursant que ha encertat la frase.

Imatge de Jorge Fernández.
Jorge Fernández és una cara molt famosa d'Antena 3 | Europa Press

«És que, clar, moltes vegades dius 't'estimo, t'estimo, t'estimo', però cal dir-ho quan és de veritat. Per això mai t'has de quedar amb les ganes de dir 't'estimo'. Si et ve de gust, digue-ho, 't'estimo', perquè et sentiràs alliberat», confessava Jorge.

«A vegades fa vergonya dir-ho, però és molt alliberador. Si estimes de veritat, digue-ho», ha reflexionat tot seguit.

El consell que ha convençut Jorge Fernández

«Però si es té por que no sigui recíproc, millor no dir-ho», ha replicat la seva companya, Laura. Aquí ha entrat en joc una de les participants, que ha donat un consell particular per a perdre la por de dir aquesta paraula màgica.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández sempre sorprèn l'audiència de 'La ruleta de la suerte' | Antena 3

«Doncs ha quedat molt així, però tens raó. Aquesta exaltació de l'amistat i de l'amor amb copes... O amb cinc. Et surt molt més fàcil, oi?», ha admès Jorge Fernández, i seguidament ha tancat el tema.