YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Fernández, obligat a demanar perdó en nom de 'La Ruleta de la Suerte'

El presentador ha recriminat a Joaquín Padilla per haver modificat la lletra d'una cançó

Jorge Fernández i Laura Moure del concurs 'La Ruleta de la Suerte'
Jorge Fernández, obligat a demanar perdó en nom de 'La Ruleta de la Suerte' | Atresmedia

Des de l'any 2006, 'La Ruleta de la Suerte' està en antena i des de llavors ens acompanya cada migdia durant els àpats. Tot i estar en emissió més d'una dècada, el programa no ha deixat de regalar moments sorprenents, i ara ha sigut la censura d'una cançó el que ha provocat que Jorge Fernández s'hagi vist obligat a demanar perdó en nom del concurs.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Joaquín Padilla modifica un tema de Dani Martín

Després que un dels participants resolgués un panell que contenia una frase de 'Portales' de Dani Martín, Joaquín Padilla ha procedit a cantar el tema. No obstant això, el cantant de la banda de 'La Ruleta de la Suerte' ha realitzat un canvi en una de les estrofes que ha aconseguit cridar l'atenció de totes les persones que hi eren al plató.

«I que quedin tantes tardes d'amagar-nos», ha resolt un dels concursants. Després d'això, Joaquín Padilla ha començat cantant els versos que el segueixen a aquesta frase. «D'amagar-nos en portals, de menjar-nos arrencant-nos, a petons les edats». Però quan ha arribat el torn de la següent estrofa, el cantant s'ha vist obligat a canviar una paraula per la franja horària en la qual el concurs és emès.

«I tornar a fer les paus, per setmanes sense parlar-me, i acabar el nostre diumenge follant com animals», és la lletra original del tema de Dani Martín. Un vers que Joaquín Padilla ha hagut de modificar i adaptar a l'horari infantil: «I tornar a fer les paus, per setmanes sense parlar-me, i acabar el nostre diumenge estimant com animals», ha sigut el canvi que ha realitzat el cantant de la banda de 'La Ruleta de la Suerte'.

La reacció de Jorge Fernández

Una variació en el tema que ha aconseguit cridar l'atenció de tots els seguidors del format i, fins i tot, de Jorge Fernández. «Sí, no diguis res. L'he censurat. Per l'horari infantil i això», ha detingut Joaquín Padilla al presentador quan ha vist que li anava a preguntar sobre el canvi que s'ha fet a la lletra de la cançó. «L'has censurat!», ha exclamat llavors el conductor del concurs. «Dani estarà dient ara: 'Però si no és així, la vaig escriure d'una altra manera, no és així!»

Després de les paraules de Jorge Fernández, el cantant no ha dubtat a demanar-li perdó a Dani Martín per la modificació que li ha fet al seu tema. «Perdona, noi, hem tret alguna parauleta que mola molt, però...», ha dit, fent referència a la variació que ha hagut de fer per deixar la cançó d'acord amb l'horari en el qual el concurs és emès de dilluns a divendres a Antena 3.

Malgrat la disculpa de Joaquín Padilla, Jorge Fernández ha volgut ficar el dit a la nafra i ha seguit fent broma amb l'assumpte. «Concretament, és: 'per setmanes sense parlar-me i acabar el nostre diumenge'». Tanmateix, abans que pogués acabar la frase el cantant li ha interromput. «Calla, calla. 'Si la dius tu, ho hagués cantat jo! No diguis res!'», li ha recriminat.

«Que no la diré! És 'per setmanes sense parlar-me i acabar el nostre diumenge..' Tu has dit 'estimant'. I és una altra cosa 'com animals'. Què pot ser?», ha fet broma Jorge Fernández . «Cuinant. Ves a saber! A veure què fas tu els diumenges com animals! Entrenant com un animal pot ser», li ha seguit el joc Joaquín Padilla. «Descansant», ha afegit el conductor, per després tancar el tema. «Deixem-ho ja, que al final la direm». Dani Martín, malgrat tot, no s'ha pronunciat sobre la modificació que ha fet 'La Ruleta de la Suerte' sobre el seu tema.


Comentaris

envia el comentari