Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Jorge Fernández emmudeix 'La Ruleta' en parlar de la seva retirada de la tele

Jorge Fernández confessa que s'ha plantejat deixar la feina a la televisió

Jorge Fernández ha concedit una de les seves entrevistes més sinceres a la revista Men's Health España. El mític presentador de La Ruleta de la Suerte parla sobre com va afrontar el pitjor moment de la seva vida. En concret, dues malalties que van estar a punt de posar fi a la seva vida i la seva carrera televisiva.

Avui dia, ja es troba recuperat, però encara recorda amb angoixa com gairebé va estar a punt d'abandonar el programa. De fet, reconeix que ho havia d'haver fet, ja que no es trobava gens bé.

Jorge Fernández confessa que va estar a punt de deixar La Ruleta de la Suerte

Jorge Fernández va viure fa cinc anys una de les experiències més traumàtiques, ja que el seu cos va començar a experimentar certs canvis que van provocar la seva angoixa. Entre dotze i tretze quilos va perdre en qüestió de poc de temps per culpa de dues malalties.

D'una banda, una pujada de mercuri en sang considerable a causa del consum excessiu de tonyina a la dieta. I de l'altra, la picada d'una paparra que li va provocar la malaltia de Lyme, els símptomes de la qual van afectar de ple la seva vida.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández reconeix que hauria d'haver deixat La Ruleta quan va caure malalt | Antena 3

«Cada dia em trobava pitjor i no trobaven el diagnòstic», explica a l'entrevista. La situació es va allargar massa en el temps sense que els metges tinguessin l'origen del seu malestar. I a més a més, a conseqüència, cada dia anava perdent pes i va començar a afectar-lo mentalment.

«Tres anys és molt de temps veient-te malament, cada vegada pitjor, sense que ningú ho encerti, sense que ningú sàpiga què tens», comenta. Jorge va començar a sentir que les forces li fallaven i que es veia incapaç fins i tot d'aixecar un got pels dolors que sentia.

Imatge de Jorge Fernández.
Jorge Fernández confessa que no es podia mirar al mirall | Europa Press

A més, veure's que perdia pes irremeiablement el va fer perdre autoestima. «No podia veure'm al mirall, sentia un rebuig cap a mi mateix brutal», confessa. Un infern que va passar mentre seguia al capdavant de la Ruleta i que el va fer pensar a retirar-se definitivament.

«Quantes llàgrimes he deixat anar abans de sortir a gravar! M'havia d'haver retirat del programa perquè estava fatal, però soc molt tossut», ha dit.

Jorge Fernández: «Entrava forçat al plató»

Van ser els pitjors anys a la vida tant professional com personal de Jorge Fernández. Veure's tan malament i que no trobessin el que li passava, li minava la moral i el desesperava. Les jornades al capdavant del programa eren molt dures i no es veia amb forces per afrontar-les.

Per això es va plantejar la possibilitat d'abandonar i retirar-se de l'esfera pública. «Això no ho sap ningú, però molts dies al camerino, dos minuts abans de sortir a gravar, em mirava al mirall», comenta. «Trucava al sastre i li deia amb llàgrimes als ulls 'agafa'm una mica més la camisa per aquí, que he tornat a aprimar-me'», recorda.

Jorge Fernández i Laura Moure, l'hostessa de 'La Ruleta de la Sort'
Jorge Fernández reconeix que anava forçat a treballar | Atresmedia

«Després sortia com podia, entrava a plató forçant el somriure i... Benvinguts a La Ruleta!», afegeix. Va ser així, fingint que tot anava bé, com va continuar la seva labor com a presentador mentre se sentia morir per dins.

Per sort, els metges van aconseguir trobar el que li passava i aplicar-li el tractament que necessitava. Actualment, se sent gairebé restablert i ha reprès la seva passió per l'esport i a treballar el seu físic.

Als seus gairebé 50 anys, el basc posseeix un cos escultural que treballa diàriament al gimnàs. Com ell mateix va confessar, l'exercici ha estat clau per recuperar-lo tant físicament com mentalment. De fet, s'espera que d'aquí poc sigui portada de l'esmentada revista presumint d'una forma física excel·lent.

▶️ Revelan el sorprendente motivo del divorcio de Susanna Griso y su exmarido