Fotografia del presenador Jorge Fernández somrient mentre surt del cotxe

Tensió a 'La ruleta de la suerte': Jorge Fernández, a un pas d'abandonar el programa en directe

El presentador del programa d'Antena 3 no aguanta més l'actitud dels concursants i es planteja deixar el plató

Fa molts anys que Jorge Fernández està al capdavant de 'La ruleta de la suerte'. Des de fa catorze anys, el presentador ha vist de tot durant el concurs que Antena 3 emet al migdia. Però el que va passar el passat dimecres, 18 de novembre, va acabar amb la paciència de Jorge arribant fins i tot a amenaçar en abandonar el programa.

Els concursants semblaven no estar molt inspirats i van cometre diversos errors que van minar al presentador. Tot i que no és la primera vegada que Jorge esclata en el programa, ja que fa uns mesos va enviar un missatge als espectadors molt molest per certs rumors que circulaven sobre la transparència del programa.

La dificultat que presenten els panells de la ruleta no sol ser molt elevada i per això Fernández no entenia com es podien cometre tants errors quan un dels panells estava pràcticament tot completat.

Jorge Fernández amenaça en abandonar el plató

Tot va passar quan una de les concursants va fallar a l'hora de llegir el que el panell ja havia revelat. Totes les caselles estaven descobertes i només havia de llegir en veu alta el que aquí es reflectia, però va fallar en dir una paraula en plural quan estava en singular. D'aquesta manera la participant va perdre el torn amb 100 euros en el seu marcador i li va cedir l'oportunitat al següent concursant que jugava per 75.

«Perdem el torn amb 100 i li arriba a Carlos, que encara sort que té molta pasta amb 75 i resoldrà», deia en to irònic Jorge Fernández que no es podia creure el que estava succeint. Va ser llavors quan el presentador va explotar i va deixar caure sobre la taula el seu desig d'abandonar el programa.

«Escolta, no sé si donar els jocs ja i me'n vaig, perquè total veig que no pinto res, no aporto molt. Les pistes les teniu aquí (a la pantalla), Laura, a tu no t'importa? Tu llegeixes la pista i és igual. Us he donat moltes oportunitats. Ho dic per mi, que veig que no estic aportant massa», va dir fingint estar molest però amb un to de broma.

Les indirectes de Jorge Fernández

No és la primera vegada que el presentador de 'La ruleta de la suerte' ha recorregut a les bromes per llançar alguna indirecta als concursants. Diàriament s'ha d'enfrontar a participants que, tan aviat el sorprenen com no presten massa atenció als panells, fent que caiguin un cop i un altre en errors ximples que els impedeixen guanyar. El presentador no es cansa d'avisar que s'han de centrar en el que tenen davant, però a vegades els concursants no li fan gaire cas.

En el programa de dimarts, Fernández va protagonitzar un altre moment incòmode quan va cridar l'atenció a dos participants que semblaven no estar molt atents al que havien de fer. Nat, una de les participants, va girar la ruleta i va caure a la casella «l'hi dono», el que significava que tots els diners que tenia acumulat s'ho havia de donar a un altre dels participants.

Nando va ser el destinatari d'aquests diners. «Nando, jo crec que has sortit guanyant», li va dir al jove que es quedava amb els 450 euros de Nat. Va ser llavors quan el presentador li va demanar al noi que havia d'agafar els mateixos comodins que tenia la concursant i ella havia de guardar els seus, però tant Nando com Nat no entenien les explicacions de Jorge.

«No, aquest no, el teu», va advertir el presentador en veure que el jove anava a agafar els comodins que Nat tenia al seu lloc. «És que no els veig», va dir Nando. «Com que no els veus?», es preguntava Jordi en veure com els dos concursants estaven despistats.

«Esteu adormits! Esteu gastats!», va exclamar el presentador d'Antena 3 atònit davant la poca traça dels dos participants, que no acaben d'entendre el que els demanava. Després d'aquest moment de confusió, la ruleta va tornar a girar i van continuar jugant.