Imatge d'arxiu de Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte' d'Antena 3

Jorge Fernández s'emprenya en directe i atura 'La ruleta de la suerte'

El presentador ha volgut aclarir els rumors que circulen a través de les xarxes socials

Jorge Fernández, mític presentador de 'La Ruleta de la Suerte' a Antena 3, va protagonitzar un moment d'allò més sorprenent durant el programa emès dimarts passat, 20 d'octubre. El programa, que fa gairebé 14 anys que està en antena, no s'ha deslliurat d'algunes crítiques sobre el funcionament de la ruleta i, especialment, sobre el paper que Jorge protagonitza en l'espai. Per això el presentador va prendre una decisió en plena gravació que va deixar a tots amb la boca oberta.

Tot va començar en el moment en què Jorge iniciava el programa presentant els concursants. Arribat el torn de Bea, procedent de Biscaia, la concursant confessava ser seguidora del 'Betis Balompié' i va ser quan el presentador, entre rialles, li va recriminar no ser de l'Athletic Club de Bilbao' com ell. «Tens una hora per canviar d'equip, si vols, i tu i jo podem fer alguna cosa per veure si et pots emportar el cotxe», va fer broma Fernández.

Quedant palès que era una broma entre concursant i presentador, Jorge va parar les presentacions de la resta dels concursants per explicar-se sobre un rumor que sobrevola el programa des de fa mesos. «Tot això és broma, i cal explicar-ho tot, perquè encara hi ha gent que pensa que jo aturo la ruleta o que agafo el sobre que jo vull, o el que sigui. O sigui, que tinc influència en els concursants i que jo faig el repartiment, hi ha gent que m'ho segueix dient a les xarxes socials».

«Hi ha concursants que em cauen millor i pitjor, soc persona»

El presentador va voler que quedés del tot clar, ja que les acusacions qüestionaven la imparcialitat del programa i del mateix Jorge Fernández. Però el discurs no acabava aquí, ja que encara li quedava alguna cosa per dir: «Ah, per cert, aprofito per dir una altra cosa també: hi ha concursants que em cauen millor i pitjor, soc persona. Intento dissimular, però de vegades em pilleu i em dieu 'com es nota que aquest no et cau bé', Doncs sí! En una horeta que estem junts, doncs sí», va confessar.

«O sigui, que m'heu de caure bé els tres avui», va concloure fent broma Jorge Fernández. D'aquesta manera, el presentador acabava amb els rumors que circulen a les xarxes socials i explicava que no hi ha cap manipulació per part del programa en el funcionament del concurs, independentment de la vibració que un concursant li generi durant el programa.