Jorge Fernández para en directe 'La ruleta de la suerte' para esbroncar el seu equip

El presentador ha mostrat el seu descontentament amb la cançó interpretada per la banda del programa

Fotografia del presenador Jorge Fernández somrient mentre surt del cotxe
Jorge Fernández atura 'La ruleta de la suerte' per esbroncar el seu equip en directe | GTRES

Després d'amenaçar d'abandonar el plató d'Antena 3, ara Jorge Fernández, el presentador de 'La Ruleta de la Suerte', li ha fet un retret al seu equip sobre una de les coses que no li ha agradat dels últims programes. Des de fa temps, després que un concursant resolgui el panell, la banda que està present al plató toca una cançó per animar el públic, tal com ha succeït quan una de les concursants va aconseguir resoldre l'últim panell en el joc de dijous passat, 3 de desembre.

Tot i que la cançó que van cantar en aquesta ocasió va aconseguir posar a ballar a tots els aspirants i fins i tot al mateix Jorge Fernández, quan va acabar va admetre que no li havia agradat. «Aquí m'he quedat. M'he quedat fred, Chemita, em mires estrany. Fixeu-vos que estic fent esforços perquè m'agradi, però no m'ha arribat, la lletra ni res m'ha arribat, ja ho sento, però aquesta no. No passa res, no passa res, l'important és que Cristina s'hagi emportat els 100 euros», va dir.

Després d'això, Jorge Fernández ha explicat que a ell li agraden més altres estils musicals. «Jo sóc més d'ukelele i em va semblar més complicat. Perquè si veia que era més fàcil doncs dius, ell sabrà, però és més complicat». Unes paraules que podrien haver ofès a més d'una persona. No obstant això, el programa va seguir amb total normalitat. Tot i que no és la primera vegada que el presentador se sincera durant el programa, mai ho havia fet d'una manera tan clara.

Joaquín Padilla és el vocalista de la banda de 'La ruleta de la suerte'

Joaquín Padilla és el vocalista de la banda que toca al programa. Des de 2012 forma part de 'La ruleta de la suerte' i al llarg de tots aquests anys ha aconseguit enamorar al públic i al mateix presentador, tant és així que, fins i tot, han arribat a llençar-se floretes en directe i especular sobre la bona parella que farien.

Va néixer a Madrid, al barri de San Blas, i des de molt petit ha mostrat gran passió per la música. Quan va fer els nou anys es va matricular al Conservatori per estudiar solfeig i acordió. No obstant això, amb 16 anys es va introduir al món del heavy metal. Amb tan sols 18 anys va fundar 'Silver Shadow', on va aconseguir explotar la seva faceta com a vocalista i compositor. El cantant es va donar a conèixer en els anys 90 gràcies a la seva banda de rock 'Iguana Tango', van aconseguir publicar set dies i es va convertir en un dels grups nacionals més reeixits, però l'any 2014 es va separar d'ells.

L'any 2004 va compondre una òpera de rock basada en la vida i obra de l'escriptor Edgar Allan Poe, i durant cinc anys es va lliurar per complet a la composició, enregistrament i producció d'aquest projecte. El disc es va publicar el desembre de 2008 i va tenir tant èxit que va llançar tres parts més de la saga. El 2011 va publicar el llibre 'De cantante a cantante', on recull tres anys de converses amb grans figures del rock espanyol com Leyva, Ramoncín o Carlos Tanc.

Ara, Joaquín Padilla està compaginat el seu treball a 'La ruleta de la suerte' amb un projecte musical que va iniciar el passat mes de desembre amb el duo 'Entrelazados' que forma amb la seva parella, la cantant i actriu Chus Herranz. El vocalista sol compartir enregistraments del programa d'Antena 3, recomanar lectures i publica imatges cantant, tocant la guitarra o el piano a les seves xarxes socials. A més de compartir publicacions romàntiques amb la seva noia.


Comentaris

envia el comentari