YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Fernández esclata a 'La Ruleta de la Suerte': «No em f***, això ho paguem tots»

El presentador d'Antena 3 s'ha sincerat al programa 'Liarla Pardo' de La Sexta

Imatge d'arxiu de Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte' d'Antena 3
Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte', s'ha sincerat al programa 'Liarla Pardo' de La Sexta | Atresmedia

Jorge Fernández, presentador del concurs 'La Ruleta de la Suerte', s'ha convertit en un dels presentadors estrelles d'Antena 3. El presentador sovint fa riure als participants i als espectadors amb la seva amabilitat, però no ha pogut evitar esclatar en una entrevista al programa 'Liarla Pardo' de La Sexta, on ha parlat sobre la situació de la pandèmia de la Covid-19.

Jorge Fernández i el coronavirus

Al programa 'Liarla Pardo' de La Sexta, presentat per Cristina Pardo, s'ha entrevistat al presentador basc Jorge Fernández, que ha parlat sense embuts sobre la pandèmia de la Covid-19. El presentador ha volgut fer referència a les actituds irresponsables que s'han pogut veure per part de ciutadans durant aquestes festes de Nadal. Així, ha manifestat que «més que sorprendre, cal tenir en compte que l'ésser humà és previsible. Qui no fos conscient que per Cap d'Any es farien festes, vol dir que té un drap als ulls que no li permet veure res».

De la mateixa manera, ha deixat clar que aquesta actitud irresponsable d'alguns «em fastigueja perquè després paguem tots per això. Cada persona intenta desfogar-se com pot i intenta ser responsable de la manera que pot».

A més, no ha dubtat a alertar la població que no cal "normalitzar" les xifres de contagis i morts per la Covid-19. Així, ha exposat que «aquesta és la clau per no relaxar-nos. Recordo quan vivia a Arrasate en l'època dura d'ETA i estàvem immunitzats perquè hi havia un assassinat cada quinze dies o un mes. No hem d'immunitzar-nos davant aquests casos, i el mateix ha de passar amb la pandèmia».

El presentador critica a Fernando Simón

Fa uns dies, Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, va ser molt contundent. En concret, va donar a conèixer que s'havien assolit xifres molt elevades de contagis, i va determinar que aquestes eren conseqüència «del comportament dels últims dies», en al·lusió a les festes nadalenques.

Jorge Fernández ha estat molt contundent amb les paraules de Fernando Simón, que culpa a la ciutadania de l'augment de casos: «No em sembla bé que ara se'ns esbronqui: 'Molt malament, nens. Com aquí està el pare Estat o les comunitats autònomes, i ho heu fet molt malament ara hem de fer això i això. Manem nosaltres perquè vosaltres sou molt dolent fent-ho'».

Així mateix, ha afegit que «es va fer el que es permetia. Després, està en cada un, en la seva consciència, el que va poder fer bé o malament».

El presentador no s'ha tallat ni un pel

A més, Jorge Fernández també ha volgut parlar sobre altres temes. Així, per exemple, ha fet esment a la greu malaltia que ha patit. Ens estem referint a l'anomenada malaltia de Lyme, que es produeix per una picada de paparra. A més, també ha recordat l'acumulació de mercuri que va patir per haver consumit massa tonyina.  

El presentador ha explicat que en aquells moments no sabia per què es trobava malament i van ser uns dies molt durs. Ha reconegut que «no estic bé del tot, però he recuperat molts quilos. De l'estómac estic una mica millor. Ho he passat molt malament aquests quatre anys, però no ho canvio perquè he après molt. Jo hauria seguit al meu ritme, però no sabria tot el que conec ara».


Comentaris

envia el comentari