Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Jorge Fernández, de 'La ruleta de la suerte', obligat a deixar-ho

Jorge Fernández ha d'abandonar el programa per un greu problema

Jorge Fernández és un personatge molt estimat pel gran públic. Tot i que és model des que era jove, la televisió li va donar l'oportunitat de convertir-se en un gran presentador.

Jorge Fernández està acostumat a presentar cada dia La ruleta de la suerte a Antena 3. Parlem d'un programa divertit i tranquil, on no hi ha cap tipus de risc. Això sí, no passa el mateix amb un altre dels concursos en què Fernández està participant.

Jorge Fernández pateix una desgràcia a El Desafío

Es tracta d'El Desafío, emocionant concurs que emet la cadena d'Atresmedia a prime time. El format presentat per Roberto Leal ha vist com un dels participants del programa havia de negar-se a fer una de les proves.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández ha tingut un accident a El Desafío| Antena 3

Com tots els convidats que visiten el plató d'El Desafío, Jorge Fernández s'hauria d'haver enfrontat a un repte en ple directe. Però, en aquest cas, no ha estat possible per un contratemps que ha patit durant els assajos.

«Aquesta nit tenim un convidat que sap millor que ningú el que és tenir sort a la vida perquè fa més de 15 anys que la reparteix, Jorge Fernández», deia Roberto Leal segons abans que aparegués en plató el presentador basc.

Jorge Fernández alarma a tothom després de sortir al plató

A tots els ha sorprès el moment en què Jorge Fernández ha entrat amb el braç en cabestrell. Malauradament, el model no ha pogut fer la prova com la resta de participants.

De forma irònica, Jorge Fernández ha fet broma de no saludar a Roberto Leal. «Tu i jo, Roberto, que érem amics, em fiques en aquest programa i vinc així», li ha dit.

Captura d'imatge del programa 'El Desafío'.
Jorge Fernández s'ha lesionat el braç en els assajos de 'El Desafío' | Atresmedia

«Ets el primer convidat que ve a El Desafío i ja vens cascat», ha respost Roberto Leal.

«M'heu cascat des del principi, em diuen "vinga, una prova, tu que ets basc". Doncs a aixecar pedres i tallar troncs», ha bromejat Jorge Fernández abans que Roberto Leal expliqués detalladament l'incident. «Cal dir que s'ha lesionat mentre assajava, mentre s'entrenava per al desafiament», ha dit el presentador d'Atresmedia.

Després de les seves paraules, Jorge Fernández ha explicat que com és la seva lesió, i és que pateix un problema que arrossega des de fa anys. «Tinc una tendinitis crònica en aquest braç, fa tres o quatre anys se'm va esquinçar el tendó i això ho arrossego de per vida. Al gimnàs jo el controlo: de quina manera entrenar, com agafar les manuelles... Tot això ja ho controlo», ha explicat.

Jorge Fernández es queda sense fer allò que més volia

«Els assajos els vaig superar, però en arribar a casa. Va ser força dur», ha dit el presentador, explicant que les molèsties van ser molt doloroses quan va arribar a casa.

Aquest contratemps ha fet que Jorge Fernández no complís els plans que tenia per a la nit de divendres a Antena 3. I és que tot estava preparat perquè fes el repte en directe.

Imatge de Jorge Fernández amb el braç lesionat.
Aparició de Jorge Fernández en 'El Desafío' amb el braç en un cabestrell | Atresmedia

Per contra, ha estat l'entrenador del model qui ho ha acabat fent. Així, aquest ha rebut el suport de tots al plató.

D'altra banda, el presentador basc ha estat al lloc del jurat durant tot el programa. I ha confessat que li ha agradat l'experiència de veure el programa des de la barrera.

▶️ La enfermedad que acompaña de por vida a Tamara Falcó