Imatge d'arxiu de Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte' d'Antena 3

Jorge Fernández, sense paraules després de veure l'error més èpic de 'La ruleta'

Rocío no aconsegueix resoldre el panell més fàcil del programa i perd 375 euros

Els concursants de 'La ruleta de la suerte' sovint no aconsegueixen resoldre els panells, però aquest dimecres una concursant ha deixat en 'shock' a Jorge Fernández després de cometre un error en un dels panells més fàcils del programa. És cert que els nervis juguen una mala passada, i des de casa tot sembla més fàcil. De fet, Rocío no ha aconseguit resoldre la prova 'Panel de la Letra Oculta' perquè els nervis han pogut amb ella.

La decisió de Rocío en la prova 'Panel de la Letra Oculta'

Rocío, que fins i tot va utilitzar un comodí per haver caigut en la casella 'pierde turno', va bloquejar-se com mai abans s'havia vist en el programa. El pitjor és que tan sols faltava una lletra, la 'F', però Rocío no va ser capaç de veure-ho amb claredat i va perdre el torn. Així doncs, l'altre concursant, Rodrigo, va aconseguir resoldre el panell i sumar 375 euros. «Ningú feia fotos als plats de menjar», era la solució del panell que no va poder esbrinar Rocío.

Jorge Fernández, impactat per la declaració d'amor d'una concursant

Amb tot això, també cal recordar que dimarts 9 de març, Jorge Fernández es va quedar en 'shock' quan una de les concursants del programa va confessar estar enamorada d'ell.

«Em dic Vero, tinc 35 anys, soc de Múrcia i treballo com a administrativa en un banc. Estic molt contenta de conèixer-te perquè a l'institut, quan les meves companyes portaven la carpeta folrada amb fotos de Brad Pitt o Leonardo DiCaprio, jo et portava a tu. M'encantaves», va confessar la concursant.

Davant la declaració d'amor, Jorge Fernández, una mica avergonyit, va respondre: «No em diguis això, que em poso vermell. Tenint a Brad Pitt o Leonardo DiCaprio, per què em posaves a mi?». «Em poso molt nerviós amb aquestes coses», va afegir.

El presentador, avergonyit després de la confessió de Vero

L'atrevida concursant també li va comentar que «tenia un veí que s'assemblava molt a ell» i que «somreia cada matí quan el veia». «Va ser el meu amor platònic de la joventut, igual que tu», va afegir Vero. «I no vas aconseguir res amb el veí?», va preguntar Fernández. «No, no. Des d'aquí faig una crida per si m'està veient», afirmava la concursant sense embuts en ple directe.

«No sé ni què dir ni amb aquestes coses. Quan dieu aquestes coses em poso nerviós», va assegurar Jorge Fernández, però volent donar-li les gràcies.