Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Jorge Fernández, de 'La Ruleta', mostra el seu cos després de la seva dura malaltia

Jorge Fernández ha posat de manifest la seva recuperació

Jorge Fernández entra cada migdia a les llars de moltes famílies del nostre país amb el programa que presenta a Antena 3: 'La Ruleta de la Suerte'.

Un espai que li ha donat popularitat i el fa gaudir d'una vida professional molt plena des de fa anys.

Tot i això, últimament ha patit molt en l'àmbit personal per problemes de salut. Va patir la malaltia de Lyme, un trastorn que li ha fet perdre molt de pes i li ha provocat dificultats per ingerir alguns aliments. 

Afortunadament, ara s'està recuperant molt bé. N'és una bona mostra el físic que llueix i que no ha dubtat a mostrar els seus seguidors a les xarxes socials.

Jorge Fernández presumeix de cos

El presentador basc va arribar a perdre fins a deu quilos per aquest problema de salut. Avui, gràcies al diagnòstic que es va fer, ha aconseguit recuperar pes i, fins i tot, lluir una silueta molt més tonificada. La seva imatge és envejable i ningú diria que ja té 49 anys.

El presentador, molt actiu a les xarxes socials, no ha dubtat a compartir a Instagram la seva recuperació física. A més, les últimes hores, ha pujat una fotografia seva al gimnàs que deixa de manifest el seu bon estat físic.

«Molts pensàvem que la pèrdua de densitat òssia i de massa muscular no es produïa fins passats els 50 anys, però no és així. A partir dels 30-35 anys, els efectes de la pèrdua dels dos aspectes que més ens beneficiaran en un futur ja es comencen a notar. S'han de començar a cuidar en aquestes edats que dic».

«A poc a poc, anirem perdent fins a un 20 % de massa magra. És un percentatge molt elevat, fent que perdem força, flexibilitat i coordinació».

En aquest punt, Jorge Fernández no ha dubtat a aconsellar com mantenir un aspecte físic bo a favor de la salut. «Afortunadament, hi ha solucions per intentar evitar el deteriorament dels nostres teixits i retardar-ho tot el possible. Encara que ens farem grans, crec que la qualitat de l'envelliment serà clau per a la teva qualitat de vida en un futur no gaire llunyà».

«Per evitar la pèrdua de massa muscular i densitat òssia, el més important és la dieta. Aportar diàriament la quantitat suficient de proteïna (ficar una font de proteïna a cada menjar). El segon és regular els nivells de testosterona, que és una hormona fonamental per a la construcció del múscul».

De la mateixa manera, ha aconsellat als seguidors regular el pes, prendre vitamina D3-K2 i fer exercici físic. En concret, els ha indicat que la millor activitat física per no perdre massa muscular és l'esport de força (peses, crossfit, calistènia...).

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández ha tornat a estar en forma i ha recuperat pes. | Antena 3 

Jorge Fernández, fantàstic a gairebé 50 anys

Jorge Fernández s'ha mostrat orgullós dels seus músculs, sobretot a les xarxes. A Instagram hi té moltes fotos i vídeos on el veiem encantat d'haver recuperat la seva silueta després de la malaltia i mantenir una figura saludable.

Tant és així, que presumeix de la musculatura en imatges practicant esports aquàtics com el surf, una de les seves grans passions. També en altres on mostra moments del seu dia a dia, a casa, llegint un llibre o preparant el menjar.

Els seus seguidors sempre l'admiren i lloen el seu cos. «Com estàs!», «Fill, estàs quadrat» o «Mare meva, sembles Tarzan».