Jorge Fernández silencia a Atresmedia amb la seva malaltia: «Ho havia d'explicar...»

El presentador ha explicat el motiu pel qual va decidir fer pública la seva afecció

Fotografia del presenador Jorge Fernández somrient mentre surt del cotxe
Jorge Fernández silencia a Atresmedia amb la seva malaltia: «Ho havia d'explicar...»| GTRES

Jorge Fernández torna al centre de la diana. El conegut presentador d'Antena 3 va acudir al programa 'Liarla Pardo' i no va dubtar a explicar el motiu pel qual va decidir fer pública la seva malaltia. Fins fa uns mesos, la malaltia del presentador de 'La Ruleta de la Suerte' era desconeguda per a la majoria de gent, però des que va decidir explicar-la a les seves xarxes socials, no ha dubtat a seguir parlant sobre el tema, compartir la seva experiència.

Ara, ha aprofitat el seu pas pel programa de Cristina Pardo per explicar el motiu que el va dur a decidir-se a fer pública la seva malaltia. Jorge Fernández ha estat víctima de la malaltia Lyme -una infecció bacteriana que es contreu per la picada d'una paparra- i ha patit una considerable acumulació de metalls en el cos.

«Em van donar per mort»

El motiu que va dur al presentador a explicar la veritat a les seves xarxes socials van ser les greus especulacions que hi havia sobre ell i sobre el que li havia passat. «Em van donar per mort a internet. Molts deien que tenia càncer, que podia ser sida i que també m'estava ficant molta canya (drogues) al cos», ha explicat a 'Liarla Pardo'. «Sentia la necessitat d'explicar-ho».

«Les dues malalties em van venir a la veu perquè el meu sistema immunitari es va deprimir i va sortir tot. Segurament em va poder haver picat la paparra fa 10 anys o fa poc amb la bici a la muntanya». A més, el presentador ha confessat que va descobrir les seves afeccions perquè estava molt desganat: «Jo soc una persona que s'aixeca i va al gimnàs, després vaig amb la bici i aprofito les onades de la mar. I la veritat és que no em venia de gust res».

«Em van començar a fer mal les articulacions, dormia malament i no tenia tanta gana», ha assenyalat a 'Liarla Pardo'. «Vaig tenir un símptoma molt clar amb l'aparell digestiu. Em vaig començar a inflamar i tot queia malament». Per a ell, la pitjor part de la seva malaltia va ser «la incertesa» de no saber què era el que li passava.

El menjar se li fermentava a l'estómac i l'afectava el sistema immunitari, el que va provocar que es deprimís i que arribés a perdre 9 quilos. Per aquesta raó, quan els metges li van comunicar el diagnòstic ell va poder dormir tranquil. «Ja sé el que tinc i he estat molt quadriculat». «El dels metalls pesants va ser per menjar molta tonyina», ha explicat. Jorge Fernández no sabia que aquest peix tenia mercuri i era un aliment que pràcticament prenia diàriament.

El dejuni de Jorge Fernández

«No estic bé del tot, però he recuperat molts quilos. De l'estómac estic una mica millor. Ho he passat malament aquests quatre anys, però no ho canvio perquè he après molt. Jo hauria seguit al meu ritme, però no sabria tot el que conec ara». Jorge Fernández ha completat l'explicació que ha fet a 'Liarla Pardo' amb una publicació a les seves xarxes socials on ha confessat que pràctica dejuni intermitent de 15 hores.

«Un dia qualsevol acabo de sopar a les 21:00. L'endemà em llevo a les 7:00, atenc al meu fill i faig coses a casa. Com que encara no tinc gana real, al voltant de les 8:30 me'n vaig al gimnàs, em dutxo, em faig l'esmorzar i començo a esmorzar cap a les 11:30. Han passat gairebé 15 hores des de la darrera ingesta».

El presentador de 'La ruleta de la suerte' no només ha compartit aquesta publicació per mostrar als seus seguidors com és la seva rutina alimentària després de descobrir la seva malaltia, sinó també per defensar que no cal ingerir alguna cosa al moment de llevar-nos. «No passa res per no tenir gana a primera hora i retardar unes hores la teva primera ingesta», ha sentenciat.


Comentaris

envia el comentari