IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier abandona el plató de ‘Supervivientes’ amb una taca blanca als llavis i les xarxes se’n riuen d’ell

Quan se'n va adonar, ell mateix va explicar que es tractava de pasta de dents

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | Europa Press

Les gales de 'Supervivientes' són un autèntic terratrèmol. En elles hi ha tensió, bronques i patiment, però també rialles i moments d'allò més divertits. Un d'aquests és el que va protagonitzar Jorge Javier en la gala d'aquest dijous i pel qual va ser el centre de les rialles dels seguidors del programa a les xarxes socials.

I és que al presentador li va passar per alt un petit detall del qual tothom menys ells se n'havia adonat. Jorge Javier havia entrat a plató amb una taca blanca sobre el llavi, un fet que va revolucionar Twitter amb tot tipus de comentaris divertits i especulacions de què podria ser aquella substància.

Jorge Javier apareció en plató con una mancha blanca en el labio
Jorge Javier va aparèixer al plató amb una taca blanca sobre el llavi | Telecinco

 

Jorge Javier, el centre de les rialles a Twitter

El presentador català ha hagut de viure en les seves pròpies carns com qualsevol mínim detall que pugui ser utilitzat com mofa, a Twitter es magnifica. Han estat molts els comentaris d'usuaris fent broma amb l'estranya situació.
 

El mateix Jorge Javier se'n va riure quan va veure la taca a la boca, preguntant si ningú s'havia adonat abans. El presentador va voler aclarir que es tractava de pasta de dents, tot i que ja era massa tard i les xarxes s'havien omplert de tot tipus de comentaris.
 

María Jesús demana abandonar el programa

Tot i que al principi tot eren moltes rialles, la veritat és que el programa va acabar amb un moment molt tens. Un gran conflicte entre Sofia Suescun i María Jesús Ruiz va acabar amb tots els concursants nominats.


L'organització del programa va posar un vídeo de Suescun criticant durament a Maria Jesús, acusant-la d'haver estat amb la seva exparella, Gil Silgado, únicament per aconseguir una mica de fama i ser coneguda. Ho va dir més d'una forma molt despectiva i la model va acabar molt afectada fins al punt que amb prou feines podia aguantar les llàgrimes. Per aquest motiu, va demanar als seus companys de grup que la nominessin perquè volia marxar cap a casa.


Així ho van fer, però, com que no està permès al concurs fer aquest tipus de coses, l'organització va acabar per nominar a tots els concursants del seu grup com a solució, a excepció de Francisco que havia aconseguit la immunitat en convertir-se en el líder. D'aquesta manera tots són candidats a l'expulsió aquesta setmana, encara que María Jesús ha demanat expressament ser ella la que abandoni el programa.


Comentaris

envia el comentari