Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier acomiada una col·laboradora de 'Sálvame' en directe: «És repugnant»

Jorge Javier Vázquez no vol tornar a treballar amb la periodista Paloma García-Pelayo

Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco, és una de les cares més poderoses de la televisió i no dubta a fer servir la seva influència. Recentment ha entrevistat el conegut comunicador Pepe Navarro al plató de 'Sábado Deluxe'. Recordem, però, que Pepe manté un conflicte històric amb la model Ivonne Reyes, que assegura que tenen un fill en comú: Alejandro.

Jorge Javier Vázquez s'ha posicionat al costat de Pepe Navarro, ja que considera que ha estat víctima d'una trampa injusta. Tot i això, alguns periodistes tenen proves per demostrar que Navarro no és tan bo com vol donar a entendre. De fet, una de les persones que posseeix més informació sobre aquest tema és Paloma García-Pelayo, un referent en temes del cor.

Muntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes
Pepe Navarro i Ivonne Reyes han tingut una relació molt tempestuosa | Catalunya Diari

Paloma García-Pelayo assegura que Pepe, que és conegut per ser el presentador de 'Esta noche cruzamos el Mississippi', no està explicant la veritat perquè assegura que no va ser mai parella d'Ivonne Reyes, però hi ha molts testimonis que garanteixen que van estar més de quatre anys junts.

Però, el pitjor de tot és que Navarro ha estat condemnat per tenir un tracte inadequat amb una de les parelles, Vanesa Martín. García-Pelayo no oblida aquest episodi i entén que la seva responsabilitat era preguntar al presentador sobre això.

Vol saber com és el seu «tracte amb les dones», a allò que ell ha respost: «Perfecte». Jorge Javier, en veure que la seva col·laboradora del 'Deluxe' treia a la llum aquest tema tan controvertit l'ha frenat en sec. «Estic profundament decebut amb tu i per mi ara com ara no m'agradaria coincidir amb tu», li ha dit Jorge Javier a Paloma.

El català pensa que la periodista estava insinuant que Pepe tenia un comportament delictiu amb les parelles. «Crec que el que estàs fent ens deixa en molt mal lloc a tots perquè si ho tinguessis tan clar, no t'haguessis assegut amb aquest senyor», sentència.

Jorge Javier Vázquez esclata: «Irresponsable i aprofitat»

Paloma García-Pelayo vol exercir el seu dret a informar lliurement sobre una notícia real. Segons la seva informació, l'ex d'Ivonne Reyes ha estat condemnat per no tractar de manera correcta Vanesa Martín, una de les seves xicotes. Però Pepe Navarro assegura que «els jutges també s'equivoquen» i que ell és completament innocent, tot i que segueix creient a la justícia.

Les xarxes socials s'han emplenat de comentaris de gent que no comprèn el motiu pel qual Telecinco ha donat veu a Pepe. I és que, recordem, la cadena ha alçat la bandera del feminisme després del cas de Rocío Carrasco, filla de la gran Rocío Jurado. Rociíto suposadament va ser maltractada físicament i verbalment pel seu exmarit, Antonio David Flores, i tothom sembla estar del seu costat.

García-Pelayo insinua, aportant tota mena de proves, que Navarro podria haver tingut un comportament semblant al d'Antonio David. Tot i que els espectadors han aplaudit la reflexió de la periodista i han qualificat de «repugnant» l'actitud de Navarro, Jorge Javier es nega a compartir plató amb Paloma, ja que considera que no s'ha portat bé amb l'últim convidat del 'Deluxe'.

«Em sembla, tal com estan les coses, fonamentalment irresponsable i molt d'aprofitat per part teva treure això a la una de la matinada. Aquest senyor ha vingut a parlar d'Ivonne Reyes i tots hem acceptat. Has contribuït ara a posar-nos en una situació tremendament delicada per voler quedar de periodista que fa el pas endavant», declara el presentador.

Jorge Javier Vázquez es posiciona al costat de Pepe Navarro

Jorge Javier ha deixat clar que està a favor del presentador, ja que ha reconegut públicament que no vol compartir plató amb Paloma García-Pelayo perquè aquesta «ha tingut una actitud profundament irresponsable».

Tot i això, els espectadors del 'Deluxe' han aplaudit la professionalitat de Paloma i exigeixen que Telecinco prengui mesures amb Jorge Javier. I és que ningú vol que la periodista abandoni cap programa de la cadena, ja que és una de les col·laboradores millors preparades de la plantilla.