YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

👉 Catalunya preveu vacunar 500.000 persones a la setmana durant la vacunació massiva

L'error de Jorge Javier que sens dubte beneficia la seva competència

El presentador ens ha deixat a tots en xoc a l'esmentar el nou format estrella d'Antena 3

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez l'ha pifiat en ple directe | Telecinco

Jorge Javier Vázquez l'ha pifiat en ple directe quan ha fet un inaudit ullet al nou concurs de la competència: el programa 'Mask Singer' d'Antena 3. El presentador ens té acostumats a no contenir les seves paraules i opinions, però mai ens imaginaríem que acabaria fent una promoció encoberta del que ara és el concurs estrella d'Atresmedia.

Es tracta d'un nou format on els concursants famosos intenten preservar l'anonimat actuant sota increïbles disfresses amb màscares. Un format que ja ha triomfat en diversos països del món i que ara s'ha instal·lat de meravella a Antena 3, que durant les nits dels dimecres aconsegueix batre rècords d'audiència i arrasar davant la seva competència.

Jorge Javier Vázquez fa l'ullet inaudit al nou programa d'Antena 3

Dilluns passat, els espectadors de Telecinco es van quedar bocabadats en veure com Jorge Javier Vázquez, principal rostre de la cadena, treia a la llum el nom del nou format estrella del seu principal competidor. Tot va passar segons després que el presentador anunciés la presència al plató de 'Sálvame' de les Mellis, cantants i antigues amigues d'Isabel Pantoja.

Les convidades van acudir al programa per parlar de la guerra oberta que manté la 'tonadillera' amb el seu fill Kiko Rivera després de les declaracions del DJ al programa especial de Telecinco sobre l'herència de Paquirri. L'incendi de Cantora està esquitxant a tothom, i a 'Sálvame' estan acostumats a ser els primers a sortir al pas per buscar testimonis que afegeixin més llenya al foc.

No obstant això, en aquest cas, Jorge Javier Vázquez s'enfrontava a unes convidades una mica complicades. Les cantants tenen una habilitat especial per dir que parlaran i després es mantenen moderades en les seves crítiques i sense aportar cap informació rellevant.

Per aquesta raó, des d'un principi el presentador els hi va llançar una clara advertència. «Vosaltres explicareu alguna cosa avui aquí? És la vostra última oportunitat i ho sabeu. Com ja avui vingueu a fer el que feu sempre...», els hi assenyalava Jorge Javier mentre elles prometien que sí que parlarien.

Jorge Javier Vázquez silencia al plató de 'Sálvame' en parlar de 'Mask Singer'

Una mica més tard, el presentador va tornar a insistir en aquesta idea amb unes paraules en què va deixar anar un gest de complicitat al programa de la competència: 'Mask Singer'. «Jo m'enfado amb les Mellis perquè venen i després es queden mudes com Belinda. Avui és l'últim dia, perquè si no, d'aquí a 'Mask Singer', perfectament encaputxades sempre», va deixar anar el català a manera de broma sense ser conscient del que acaba de dir.

Les seves paraules van ressonar amb força al plató de Telecinco, que es va quedar en silenci davant el comentari desafortunat del presentador. De fet, es va crear un silenci incòmode entre els col·laboradors que només es va trencar amb la profunda exclamació de Lydia Lozano . «Ostres!», va dir la periodista sorpresa davant l'inaudit gest de complicitat que va fer el presentador d'un programa de la cadena rival.

A jutjar per la cara del presentador, sembla obvi que en aquell moment no va ser conscient del que estava dient. Va ser una comparació que, probablement, se li va ocórrer perquè ha vist el programa. Tot i haver estat una relliscada puntual, queda clar que es tracta d'una promoció inaudita d'Antena 3 que hi haurà causat un gran malestar a la companyia de Paolo Vasile.

Per si no n'hi hagués prou amb l'èxit que 'Mask Singer' està recollint de per si,  havia de venir la gran estrella de Telecinco a promocionar un concurs de la competència davant milers d'espectadors fidels de la cadena.


Comentaris

envia el comentari