Jorge Javier alimenta els rumors de tongo per una decisió de Telecinco

Els seguidors de 'Supervivientes' acusen el programa de donar-li un tracte de favor a Rocío Flores

Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco
Jorge Javier va tenir una tensa discussió amb Yiya, la concursant més polèmica de 'Supervivientes' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez va tenir una tensa baralla en directe amb Yiya a causa de la nominació disciplinària de la participant de 'Supervivientes', ja que la van castigar per ficar-se amb Rocío Flores. Aquesta decisió va alimentar els rumors d'un possible tongo del programa i un possible tracte de favor a la filla d'Antonio David Flores.

Tot va començar perquè Yiya li va dir a Rocío a la Palapa que feia «sons de morsa». En tornar a escoltar de nou aquest adjectiu, Rocío va abandonar el programa amb un atac d'ansietat. L'organització va decidir valorar la situació a l'espera de fer públiques les mesures a prendre amb Yiya.

Així li advertia Jorge Javier a Yiya a la gala d'aquest dijous: «Et demanaria com a favor personal que aquest programa el veu molta gent i amb aquest tipus de comportament ens col·loques en un lloc molt complicat. La gent està molt conscienciada amb el tema de fer mal, de l'aspecte físic»

Jorge Javier esclata contra Yiya

Yiya va afirmar que va comparar a Rocío amb «el so d'un animal» i Jorge Javier, enfadat, li va contestar que «no ens prenguis per 'gilipolles'. Fes el teu concurs i deixa de molestar. Tingues en compte que tot el que es diu o es fa a la televisió té una repercussió brutal. Que sigui l'última vegada que t'hem d'advertir així».

La tensa conversa entre el presentador i la concursant va acabar amb una pulla de Yiya, quan va comentar que «aquestes coses són les que passen per ser Guillén (el seu cognom) i no Flores». Van ser molts els seguidors del programa que van clamar per la nominació disciplinària de la polèmica concursant.


Comentaris

envia el comentari