Jorge Javier Vázquez

Per fi: Jorge Javier confessa qui és el veritable amor de la seva vida

El presentador ha relatat detalls molt especials de la relació que els uneixJorge Javier Vázquez ha tornat de les seves vacances d'estiu amb les piles carregades i un molt bon aspecte, fins i tot rejovenit, es podria dir. El presentador ha gaudit de sol, platja i relax, encara que en un reportatge per a la revista ‘Lectures’ reconeix que el millor de l'estiu ha estat «tornar a veure la meva mare». I és que, com a casa, enlloc.


La seva mare, que ja té 80 anys, té una relació molt especial amb el seu fill. Tenen molta confiança i sap com cuidar-lo. Jorge Javier ha relatat en aquest sentit els senzills plaers dels quals ha gaudit al costat de la seva mare en la seva última visita.


«Li dic que al matí em ve de gust esmorzar una mica de dolç i, a part de les meves torrades amb tomàquet, oli i gall d'indi, em porta una ensaïmada, un croissant i un pastís de crema. A prendre pel sac la dieta. A casa de la meva mare, no penso regalar-li la més mínima atenció. Ara bé, que no vingui després dient-me que no se m'ocorri engreixar-me», ha dit.


Veuen junts 'First dates' o parlen de nòvios

Durant aquests dies que el presentador ha passat amb la seva mare per esgotar les vacances, han pogut gaudir de coses tan senzilles com parlar tranquil·lament o veure la televisió junts: «M'encanta veure ‘First Dates’ amb la meva mare. Em 'descollono'», reconeix el presentador.

En una d'aquestes ocasions, aprofitava per preguntar a la seva mare si vol nòvio: «Jo? Als meus vuitanta anys? Treu, treu, quina mandra. Ara que soc propietària de mi mateixa. Perquè vingui un oncle que em digui que què faig amb la gossa. Treu, treu», va respondre-li ella.


La seva mare, també molt atrevida, no es queda curta i també interroga al presentador: «No en tens cap ara?», li pregunta ella referint-se a un amant o un nòvio, al que ell respon que no. «I els 'chorbos'?», li torna a insistir ella fent que el presentador es parteixi de riure: «Ni 'chorbos', mama, ni 'chorbos'». Finalment, la seva mare li donaria un bon consell: «Tu ves amb compte, que els 'chorbos' de vint anys només van per la fama». El presentador assegura que intentarà fer-li cas.


Tot això, mentre la seva mare complementava la conversa amb un bon gelat de vainilla amb nous de macadàmia. Per descomptat, la seva mare el cuida com ningú.