Jorge Javier Vázquez apareix en el joc de 'La Resistencia' «adormit o mort?»

Una foto seva va ser utilitzada en la nova secció que té Jorge Ponce en el programa de la cadena #0 de Movistar +
Imatge de Jorge Javier Vázquez enfadat | Telecinco

 

El 'late night' del canal #0, 'La Resistencia', presentat per David Broncano ha començat la temporada amb una polèmica nova secció. Els guionistes han creat una versió  una mica més macabra del joc d''El Hormiguero' «culo o codo», on els convidats han d'esbrinar quina part del cos se'ls ha ensenyat en una imatge.

 

En el programa de Movistar +, un dels seus habituals col·laboradors, Jorge Ponce, mostra a la persona convidada dues imatges i li dóna a escollir també entre dues opcions, però en aquesta li pregunta si la persona que apareix està dormint o si està morta.    

 

Un joc que pot ferir sensibilitats 

La primera convidada que va participar en aquesta nova secció del programa va ser la directora de cine Carmen Blanco. En un joc, que el mateix Broncano va dir que és «graciós i a la vegada desagradable», Ponce va anar ensenyant imatges de persones anònimes, fins que a la darrera fotografia es podia a veure el presentador de Telecinco en un estat no molt afavoridor

 

La imatge de Jorge Javier utilitzada a 'La Resistencia' | cedida

 

Tant el públic com els presentadors i la convidada van esclatar a riure. Jorge Ponce no va poder evitar fer un acudit sobre la imatge: «aquest punt en el qual t'adorms i et quedes amb els ullets oberts, et pixes a sobre i amb el mòbil a la mà».   

 

Van proposar tenir sexe en un aeroport a Jorge Javier

El presentador de Sálvame va ser protagonista de molts articles en els mitjans, fa uns pocs dies, i no per l'estrena de 'GH VIP 6'. Va ser durant les seves vacances a les Illes Fiji i a Austràlia, concretament a l'aeroport de l'arxipèlag, que va rebre una proposta d'allò més curiosa.   

 

Jorge Javier Vázquez durant el seu viatge a Austràlia | Instagram @jorgejaviervazquez

Jorge Javier estava a punt d'agafar un vol quan li va arribar un missatge a través de Grindr, una aplicació de contactes enfocada al públic homosexual. Ell mateix va confessar en el seu blog que un noi molt atractiu li va oferir fer-li «una cosa ràpida i bruta» en els banys

 

Segons va continuar explicant, Vázquez es va posar nerviós quan va veure que el jove només era a 75 metres d'ell, distància que es pot saber amb exactitud gràcies a l'aplicació. Jorge Javier es va espantar tant que el mòbil li va caure i va acabar tancant l'aplicació, encara que fins a l'últim moment va dubtar si realment no hauria d'haver acceptat la proposició.