El presentador Jorge Javier Vázquez de braços plegats i amb rostre seriós

Jorge Javier Vázquez ataca sense amagar-se a Ana Rosa Quintana: «Aquí no castiguem»

El presentador ja fa temps que no amaga la seva animadversió cap a la seva companya

No és cap secret si diem que fa temps que Telecinco ja no funciona com un gran equip de companys. Els diferents programes de la cadena s'han començat a posicionar respecte a les seves ideologies polítiques i les lluites que volen defensar al llarg de les seves emissions.

Curiosament en aquesta cadena no hi ha una ideologia determinada, i amb el temps ens estem adonant que hi ha representats els dos extrems. Amb l'assassinat homòfob de Samuel, que està removent consciències més enllà d'Espanya, s'estan mostrant les cartes de cada un i això també es fa visible en els platós.

El prestigiós periodista i analista de dades Javier Ruiz i que fa molts anys que col·labora en el programa d'Ana Rosa Quintana, ha sortit aquesta setmana de l'equip pel seu posicionament. Així tot, en la seva última aparició en el matinal de Telecinco aquest va defensar a capa i espasa que es tractava d'un assassinat de caràcter homòfob.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alhora que demanava endurir el codi penal amb aquesta mena d'atrocitats. No obstant això, el seu posicionament no va caure gens bé a la cúpula del programa. Per això, sembla que van prendre estrictes represàlies contra la seva persona.

Després que s'emetés la seva reflexió en defensa dels drets de tots, la productora li va comunicar que ja no comptaven amb ell. I que a partir d'aquest moment deixava de formar part del programa que durant tants anys li ha donat un lloc de treball.

Com era d'esperar, la decisió del programa i la manca de capacitat de la productora per empatitzar amb la societat ha commogut el país. Per això, ja hi ha diversos sectors que assenyalen a Ana Rosa Quintana i al seu equip com a blanquejadors oficials de la defensa i la igualtat del col·lectiu LGTBI.

Tant és així, que ahir Jorge Javier Vázquez va voler empatitzar amb la societat i donar-li una estirada d'orelles a la seva companya de cadena. La mateixa que el va veure néixer mediàticament, però que ara l'entén com una rival i com una cara totalment contrària als seus ideals i perspectives vitals.

Com és habitual, el presentador de 'Supervivientes' acostuma a llançar missatges enverinats que ràpidament s'entenen a qui van dirigits. Ahir quan va iniciar la gala, el presentador va dir que per norma general en els platós no es castiga el 'mariconeo'. Deixant clar que sempre hi ha excepcions i que no en tots els programes hi ha la mateixa llibertat que ell intenta impartir.

No cal ser massa intel·ligent per adonar-se que el presentador ha volgut llançar un dard a la seva companya dels matins. Tanmateix, Ana Rosa es troba ara gaudint de les seves vacances.

Un adeu que ha arribat enmig de la polèmica i que li impedeix poder defensar-se davant tots aquells que l'acusen de ser massa autoritària amb els seus treballadors i companys de programa.

El futur d'Ana Rosa a l'aire

És ben sabut que la docu-sèrie de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' va arrasar dins la cadena. No obstant això, ningú va entendre com Ana Rosa Quintana va mostrar tan poca sororitat i empatia pel qual explicava Rocío Carrasco.

És més, va arribar-se a explicar que la presentadora i la cadena no estarien passant el seu millor moment. Fins i tot en arribar a l'extrem que la presentadora podria estar estudiant la seva sortida de l'empresa.

De fet, es va comentar que Quintana s'estaria veient amb directius d'altres empreses amb què podria estar parlant d'un fitxatge per una altra cadena. D'aquesta manera, deixaria enrere el seu etern llegat a la cadena de Paolo Vasile.