Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier carrega contra Masterchef: «El dia que expliqui com tracten als famosos...»

El presentador català ha opinat sobre els polèmics últims fitxatges del concurs

A hores d'ara ningú pot negar la rendibilitat de Jorge Javier Vázquez en televisió i Telecinco no dubte a posar-ho a ell al capdavant dels programes més reeixits de la cadena perquè saben que funciona i que l'audiència sempre ho secundarà en tots els formats en els quals participi. No obstant això, aquest suport incondicional de Mediaset amb Jorge Javier Vázquez, no el podríem trobar amb la resta de les cadenes que consideren que el català a vegades és desmesurat i que la seva audiència està molt sobrevalorada.

Això no espanta a Vázquez, qui quan ha de disparar contra altres cadenes i programes ho fa sense dubtar-ho, encara que per a això s'hagi de tancar portes de cadenes i productores amb les quals, segurament, ja no podrà tornar a treballar. Per a posar un exemple, aquest divendres Jorge Javier ha decidit disparar contra Shine Ibèria, la productora responsable de ‘Masterchef’ i ‘Maestros de la costura’. El presentador ha utilitzat les càmeres de ‘Sálvame’ per a deixar anar un discurs de més de dos minuts en el qual càrrega contra els dos programes que s'emeten en l'actualitat en la televisió pública.

Jorge Javier ha dit que l'altre dia va haver d'escoltar com un dels responsables de la productora de 'Masterchef' afirmava en una roda de premsa que els tocava competir contra ‘Supervivientes’, un programa molt groc i que per a res s'assembla als productes blancs que ells asseguren fer. Aquestes declaracions han fet bullir la sang a Vázquez, qui ha afirmat que aquesta productora en concret és una hipòcrita i que de televisió blanca res de res. Perquè no s'entén que es defineixin com una productora de televisió blanca i que després fitxin l'actriu Victoria Abril, un dels rostres més polèmics i que ha tornat a saltar a l'escena publica per ser una de les majors negacionistes del nostre país.

No només serà ella qui participi en la pròxima edició de 'Masterchef', perquè la productora també ha arribat a un acord amb Terelu Campos, la qual se sumarà a l'experiència culinària de Televisió Espanyola. Un fitxatge que obligarà a Telecinco a compartir a una de les seves cares més famoses amb la televisió pública, una custòdia compartida que potser ara i després de les paraules de Jorge Javier es podrien tibar més que mai.

Els titlla d’hipòcrites

El presentador de Badalona assegura que en aquests moments és molt difícil intentar marcar línies vermelles amb la mena de televisió que es fa, perquè ha arribat un moment en el qual els polítics fan televisió i els televisius fan política. Per això, creu que les explicacions de la productora de 'Masterchef' es basen en la hipocresia, però és que encara hi ha més. El presentador ha assegurat que coneix a molts famosos que han estat en la versió 'Celebrity' i que si aquests algun dia decideixen parlar, saltaran moltes butllofes de cara al gran públic.

El presentador assegura que té diversos coneguts que han treballat a 'Masterchef Celebrity' i que li haurien explicat que darrere de càmeres, la productora els demanaria que forcessin segons que temes o bregues per a aconseguir fer molt més visual el format i que la gent s'enganxi pel ‘salseo’ i no pel contingut merament culinari. En moltes ocasions, els famosos eviten fer aquest tipus de valoracions perquè signen contractes molt severs i que els impedeixen comptar les coses que passen fora de càmeres i que formen part de la intimitat de la producció. Ara faltarà veure si la productora de 'Masterchef' respon a les crítiques o si decideixen guardar silenci.