Jorge Javier confessa que el seu pare «preferia un fill mort abans que un maricó»

Jorge Javier va tornar a 'Mi casa es la tuya' i va rememorar la seva infància, marcada per un pare molt estricte

Jorge Javier Vázquez a 'Mi casa es la tuya'
Jorge Javier Vázquez a 'Mi casa es la tuya' | TELECINCO

El programa ‘Mi casa es la tuya’ ha estrenat nova temporada amb un capítol estrella, en el qual Jorge Javier Vázquez tornava al programa després de sofrir un ictus, per fer una segona part a l’entrevista que Bertín li va realitzar abans que el presentador patís un dels ensurts més grans de la seva vida, el qual el va obligar a fer una aturada i a mantenir-se apartat de la televisió durant unes setmanes.

Aquest episodi de la vida de Jorge Javier, ha propiciat que Bertín i ell es tornin a trobar per compartir vivències, recordar el programa que van gravar junts i reflexionar sobre com un problema de salut com el que va sofrir el presentador pot canviar la vida d'una persona i fer-li replantejar el seu ordre de prioritats.

 

La seva infància, marcada per un pare estricte

El presentador va explicar a Bertín com va viure la seva infància amb els seus pares, definint el seu pare i la seva mare de formes molt diferents, quasi contràries: «La meva mare era molt alegre, l’ànima de la festa, molt optimista, i el meu pare tot el contrari. Era molt estricte i sever, amb un profund sentit de la justícia. Amb mi va ser molt dur».

 

Jorge van tenir una relació tensa amb el seu pare
Jorge van tenir una relació tensa amb el seu pare | TELECINCO

 

Pel que va explicar el presentador, durant la seva època d’estudiant va patir força pressió, ja que l’obsessió del seu pare eren els estudis i enviar els seus fills a la universitat, cosa que no va aconseguir amb les seves dues filles. Tot i que Jorge ho aprovava tot, però, el seu pare no estava content només amb això sinó que, a més, volia notables i excel·lents, cosa que li va arribar a causar molt d’estrès a Vázquez, que l’únic que sentia era que defraudava el seu pare constantment.

 

El pare de Jorge va ser molt dur amb ell
El pare de Jorge va ser molt dur amb ell | TELECINCO

 

A més a més, Vázquez va haver de viure la seva homosexualitat en secret, ja que una de les frases que havia escoltat per part del seu pare a casa seva era que «preferia un fill mort abans que un maricó». Malgrat la duresa del seu pare però, el presentador no li guarda rancúnia i li fa molta pena no haver gaudit més amb ell de la vida que té ara, ja que el seu pare va morir jove, amb 59 anys, a causa d’un tumor.

 

Comentaris

envia el comentari