Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

El català Jorge Javier Vázquez confia en la gent equivocada i filtren la seva passió oculta

Jorge Javier Vázquez ha comès un error

Jorge Javier Vázquez és un personatge molt important del món de l'espectacle i sap bé com afrontar qualsevol conflicte. El problema és que ha confiat en les persones equivocades: en els seus seguidors d'Instagram, a qui els ha obert les portes de casa seva. Ha compartit una foto que deixa al descobert el seu gran secret: és un amant de l'esport.

Jorge Javier Vázquez ara sent passió per l'exercici físic i té cura de la seva alimentació. Darrerament ha reflexionat sobre aquest canvi a Vidas Propias, el bloc setmanal que escriu a la revista Lecturas. Ha confessat que moltes vegades ha pensat a deixar de menjar carn, que de fet ja ha reduït força el seu consum.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge javier Vázquez porta una vida molt saludable | GTRES

Fa molt de temps que Jorge Javier treballa a Telecinco i cada vegada hi ha més gent que vol que l'acomiadin pel seu mal caràcter. Però els directors saben que és l'únic capaç d'aconseguir el que és impossible: pujar l'audiència del programa Sálvame. El català no té cap problema a abandonar la petita pantalla, però està convençut que encara no ha arribat el moment.

Jorge Javier no té por de res ni de ningú, per això comparteix part de la seva vida privada a les xarxes socials. Ha publicat una foto d'un dels seus gossos i els seus seguidors han vist una cosa que mai havien vist: el seu gimnàs. Molt poca gent sabia que adorava l'esport i que des de fa molts anys que el practica de manera regular.

Els fans del presentador de Sálvame han filtrat la foto de l'interior de casa seva, una casa situada als afores de Madrid. Viu a La Florida, una urbanització de luxe que no es pot permetre tothom. Tot i això, ell no és gens materialista, ja que una vegada va dir que no tindria cap problema a deixar-la i viure en un altre lloc més senzill.

Jorge Javier Vázquez explica la veritat: «Em fa molt feliç»

Jorge Javier és un gran amant dels animals, sobretot dels llebrers, i de fet col·labora en diverses associacions. En té diversos gossos i un, Travis, està travessant un moment delicat de salut. El filòleg ha reflexionat sobre aquest tema a les seves xarxes socials publicant una foto molt especial per a ell.

Jorge Javier Vázquez i els seus gossos
Jorge Javier Vázquez adora els seus gossos | INSTAGRAM (@JORGEJAVIERVAZQUEZ)

«Travis i jo: de cop i volta t'ho trobes parat preguntant-te què li passa, per què li costa tant caminar. Però aquí segueix, em fa molt feliç que vulgui continuar vivint perquè això significa que no vol dir-nos adeu. Que li agrada la seva plàcida vida i que probablement ens donarà més ensurts, però vol seguir», escriu.

La foto que acompanyava el text no ha deixat indiferent a ningú, ja que no se sabia que el català sentia aquesta passió per l'esport. Segons ha sortit publicat, ha perdut molt de pes, se sent millor que mai i vol seguir canviant el seu físic. Actualment no té xicot, però gaudeix d'una relació molt bona amb la seva exparella Paco.

▶️ Miguel Marcos confirma cómo se encuentra Belén Esteban

Jorge Javier Vázquez lluitarà fins al final

Jorge Javier té una trajectòria envejable i sap millor que ningú el que pot passar a la televisió. Sap que el públic ha deixat de banda Sálvame, però no es vol rendir. És l'únic professional de Telecinco que pot fer que torni l'èxit al programa i tots confien que ho acabarà aconseguint.

El presentador entén el malestar de l'audiència i respecta les opinions de tothom, però no aguanta algunes situacions. Alguns dels seus enemics, com ara la reportera Marta Riesco, l'han acusat d'atreviments molt seriosos. Però ningú no és capaç de silenciar-lo, per això continuarà treballant fins al final de la seva carrera.