App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier, a la corda fluixa: Mediaset ja té el que necessitava

Des d'Itàlia demanen explicacions a Mediaset pels discursos polítics del presentador català

Jorge Javier
El català hauria jugat amb foc amb els seus discursos polítics en directe | Telecinco

Les aigües estan molt agitades a 'Mediaset' en els últims temps i sembla que els caps apunten a un mateix personatge. Els continus discursos polítics de Jorge Javier a 'Sálvame' estan provocant les primeres conseqüències a la planta noble de Grup. Primer, amb el que va dir el presentador assegurant que el seu programa era «de vermells i maricons». Després, amb les seves constants disputes amb el partit ultradretà de VOX.

Totes aquests discursos del presentador de 'Mediaset' han generat unes conseqüències molt negatives a nivell econòmic per al grup de comunicació de Paolo Vasile. De vegades, tot passa per alguna cosa i el que ha passat amb l'Ibex 35 en els últims mesos pot estar relacionat amb els discursos polítics de Jorge Javier.

Els atacs de Jorge Javier a VOX poden provocar-greus conseqüències

Podrà ser una coincidència, però la veritat és que des que Jorge Javier Vázquez es pronunciés de manera tan frontal contra VOX, el grup 'Mediaset' ha sortit de l'Ibex 35 amb una caiguda en la borsa més que notable i passa pel seu pitjor any com empresa.

Com les coses negatives mai vénen soles, l'última setmana la cadena de Paolo Vasile ha tancat amb un mínim històric de 3.152 euros per acció. Una situació insostenible per al grup de comunicació, que triomfa a les audiències però que pel que fa a la borsa deixa molt a desitjar.

Des d'Itàlia pensen que Jorge Javier és un dels culpables de la desfeta a la borsa

La estrepitosa baixada en la borsa espanyola ha enfadat molt a Itàlia, que ha demanat explicacions a 'Mediaset España'. Han arribat a pensar que un dels culpables d'aquest daltabaix econòmic és Jorge Javier i els seus discursos polítics.

Des d'Itàlia estan tan preocupats que a dia d'avui no han descartat l'acomiadament de Jorge Javier Vázquez. La complicada situació ha fet que el presentador català reconegui sentir-se «amb angoixa, atrapat».