Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier Vázquez deixa les coses més que clares a María Teresa Campos

El presentador ha criticat l'humor negre que va fer la Campos sobre l'ictus que va patir ell en el passat

Jorge Javier Vázquez s'ha sincerat avui amb els seus companys de 'Sálvame' sobre el que va passar durant l'entrevista que li va realitzar a María Teresa Campos el passat dissabte al 'Deluxe'. La presentadora, quan estava acabant l'entrevista va començar a fer comentaris sobre Jorge Javier, fent al·lusió a l'ictus que va superar fa mesos, dient que li podria tornar a succeir i que era molt mala persona. Però, per si no n'hi hagués prou, la Campos també li va dir que el seu ex-xicot Paco havia tornat amb ell per interès i per treure-li diners, doncs afirmava que a ell ningú el volia.

En aquest moment Jorge Javier no va dir res fruit dels nervis del moment però avui sí que ha dit el que opinava sobre tot el succeït. El presentador ha admès que li tenia respecte a María Teresa i que això li impedia poder reaccionar als atacs que li va propinar, ja que considera que ningú té dret a fer broma sobre la seva salut però molt menys, algú amb qui ha treballat durant vint anys. El presentador s'ha mostrat decebut amb la veterana presentadora i també amb les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego que tampoc s'han posat en contacte amb ell per criticar l'actitud de la seva mare.

Vázquez ha explicat que va marxar a casa molt malament i que a més, va haver d'aguantar una trucada de la seva mare de matinada molt preocupada i plorant, ja que no podia comprendre que algú que el seu fill admira, pogués estar-li fent una cosa tan lletja com el que li va fer l'expresentadora de 'Qué tiempo tan feliz' al presentador estrella de les cadenes de Paolo Vasile.

Jorge Javier tanca les portes a l'amistat amb la matriarca de les Campos

Finalment, Jorge Javier Vázquez ha anunciat que a partir d'aquest moment trenca tota la relació que pugui tenir amb qualsevol de les Campos, ja que no li surt a compte seguir mantenint amistat amb elles i un tracte que ja no es basa en el respecte, l'afecte i la cordialitat que es tenien fa uns anys. Ara serà difícil que la 'saga' torni a coincidir amb el presentador català a qualsevol dels programes que presenta.