Jorge Javier critica Joan Carles per l'escàndol en plena crisi del coronavirus

El presentador critica la figura del rei emèrit

Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco
Jorge Javier torna a carregar contra la monarquia | Telecinco

La crisi del coronavirus i totes les seves conseqüències no estan impedint a Jorge Javier Vázquez anar a treballar. El presentador de Telecinco segueix al capdavant de 'Sálvame' i de 'Supervivientes', a més de publicar el seu blog setmanal a la revista 'Lecturas'.

Si bé la crisi que està patint Espanya ha fet canviar els plans de les principals cadenes de televisió, de moment Jorge Javier no s'ha vist afectat i continua amb les seves aparicions habituals. Al seu blog de la revista 'Lecturas', sempre polèmic, ha parlat sobre la figura del rei i la monarquia espanyola, deixant algun titular que generarà debat.

Jorge Javier Vázquez carrega contra Joan Carles

«En plena crisi del coronavirus, en ple esfondrament d'una societat que desconeix a quants morts haurà d'enterrar i si li quedaran diners per alimentar als vius, hem conegut com malbaratava el rei emèrit milions i milions d'euros en estimades, vols privats i 'dolce vita' en tota l'extensió de la paraula. La pitjor part no és que tingui vicis sinó saber qui i com li han costejat», ha assegurat.

Per al presentador, la figura del rei està desfasada: «Per a què serveix un rei?», es preguntava. «Hem de ser prou madurs per acceptar que els contes de fades no existeixen i que amb tota seguretat hem tingut al capdavant de la Prefectura de l'estat un ésser capritxós, egoista i molt poc solidari que prioritzava el seu plaer al benestar d'un poble cada cop més pobre i maltractat», confessava Jorge Javier en referència a Joan Carles.

No és el primer cop que el català parla de la monarquia. No obstant això, el que realment ha causat malestar al presentador ha estat que, enmig d'aquesta crisi sanitària del coronavirus, hagi sortit a la llum tot aquest escàndol sobre el rei emèrit.


Comentaris

envia el comentari