Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier denuncia un complot entre la Zarzuela i la Moncloa per silenciar les veus crítiques amb la monarquia

Ho ha dit al programa de Telecinco 'Sálvame'
Imatge d'arxiu de Jorge Javier Vázquez.   | Got Talent 

 

El presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, ha denunciat al programa de 'Sálvame' una conxorxa entre la Zarzuela i la Moncloa per silenciar les veus crítiques amb la monarquia. I és que el presentador ha assegurat que cada vegada que algú parlava del Rei Joan Carles o de la Família Reial «li queia una inspecció d'Hisenda». 

 

No obstant això, el Jorge Javier no acusa directament al govern del Partit Popular d'aquestes inspeccions que cataloga d'injustes, ja que diu que les inspeccions a famosos «van començar amb Zapatero». 

 

 

Inspeccions sospitoses

«És terrible que, sospitosament, cada vegada que algú parlava del rei li queia una inspecció d'Hisenda. A mi ja no em poden caure més perquè tinc tots els anys inspeccionats. En el meu cas és una inspecció contínua», denunciava Jorge Javier. 

 

La periodista Pilar Eyre, famosa per no tenir pèls a la llengua quan ha de denunciar pràctiques estranyes de la Zarzuela, reconeixia que a ella li van caure «dues» inspeccions sorpresa. 

 

«Qui sigui mínimament crític, pataplán», deia Jorge Javier enfadat. En aquest context, un col·laborador del programa li preguntava si la culpa era del rei o del govern actual. Una qüestió que el presentador responia ràpidament dient que: «No comencem a despistar, que m'escalfo. No té res a veure...», assegurant que les inspeccions ja van començar amb Zapatero. 

 

 

 

 

Jorge Javier es pren uns dies sabàtics

El presentador s'ha pres uns dies sabàtics fins a presentar 'Supervivientes', ja que Telecinco ha decidit avançar l'estrena de la nova edició de l'illa més famosa de la televisió, perquè no coincideixi amb el Mundial de Futbol de Rússia, el qual comença el pròxim 14 de juny i es podrà veure pel canal de Mediaset en obert. 

 

Tanmateix, cal destacar que el de Badalona també apareixerà en els directes de 'Got Talent'. Dos programes que haurà de compaginar amb les actuacions a l'obra de teatre que protagonitza.