Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Jorge Javier denuncia amenaces greus: «Tant de bo tornis a l'hospital i no en surtis»

El presentador ha compartit un missatge privat que li ha arribat

Jorge Javier Vázquez està sent una de les veus més crítiques contra Antonio David Flores, mostrant un suport absolut al relat de Rocío Carrasco a través de la sèrie-documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva '. De fet, el presentador de 'Sálvame' ja va admetre abans que comencés a emetre's el programa que ell donava suport a Carrasco i que mai s'havia cregut a qui va ser en aquell moment col·laborador de 'Sálvame'.

És cert que mai ha existit química entre Jorge Javier i Antonio David, ja que a 'Sálvame' es va fer habitual veure com els dos discutien freqüentment, sent el català una de les úniques veus que s'atrevia a qüestionar el testimoni de Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un qüestionament que el col·laborador atribuïa al fet que el presentador li tenia mania i fins i tot, es va comentar que aquest va demanar als directors del programa només treballar els dies que estigués Paz Padilla o Carlota Corredera per no coincidir amb el seu enemic. I és que recordem que el conductor de 'Sálvame' va ser el primer presentador a conduir el debat de la docu-sèrie i també l'entrevista en exclusiva a Rocío Carrasco, cosa que no hauria agradat a molta gent i que ha causat que molts qüestionin la seva implicació amb la causa.

Però, si tot això no fos prou, Vázquez ha arribat fins i tot a fer broma sobre les aparicions televisives de Rocío Flores i que lluny de donar suport a la seva mare, serveixen per seguir tirant llenya al foc. Rocío Flores és col·laboradora de les gales de 'Supervivientes', però casualment mai està present els dies que presenta Vázquez, cosa que ha fet que el català hagi començat a fer broma sobre les aparicions de la jove, arribant a fer broma l'altre dia, dient que Rocío es posaria a presentar 'El programa de Ana Rosa' i que apartaria la seva presentadora titular, Ana Rosa Quintana.

Es veu que aquesta broma no ha agradat a tothom i aprofitant que el presentador està molt actiu en les xarxes socials, avui ha rebut un missatge privat per part d'una fan de Rocío Flores i que, lluny de ser respectuós mostrant la seva opinió, ha buidat tota la seva bilis contra Vázquez, sent tan fort el que deia que el receptor del missatge l'ha volgut compartir en obert perquè tothom sabés les amenaces que li estaven arribant.

Aquests missatges començaven dient que a l'autora no li agradaven les bromes que feia Jorge sobre Rocío Flores, per, seguidament, afirmar que esperava amb ànsia que el català entrés de nou a l'hospital pels seus problemes de salut i que un cop ingressés, no tornés a sortir, desitjant-li clarament la mort. No obstant això, els insults no acaben aquí i no contenta amb desitjar el pitjor al presentador també es fiquen amb la seva condició sexual, mostrant un rebuig absolut davant la figura de l'exitós rostre de Telecinco.

Amenaces també per a Antonio David

Avui mateix Rocío Flores ha explicat al plató d''El programa de Ana Rosa' que ha hagut d'anar a una comissaria per denunciar un seguit de cartells i que han aparegut per tot Màlaga de la nit al dia. Aquests contenen una foto de l'excol·laborador acompanyat de la paraula maltractador i, segons sembla, s'ha pogut veure també pels carrers propers a la seva casa. Un fet que fa especialment complicada la vida a Flores i que està veient que l'actualitat li està desbordant i li impedeix poder seguir amb la seva vida normal.

Així tot, de moment, aquest segueix amagat i sense donar cap mena de declaració, ja que els principals mitjans de comunicació li han tancat les portes i han pactat vetar-lo perquè no segueixi guanyant diners a costa de la seva exdona. Veurem si això és per sempre o, si en algun moment, Antonio David torna a sortir a la palestra.