Jorge Javier destapa el 'tongo' de 'MasterChef': «Se sap qui guanyarà abans de començar»

El presentador denuncia que la televisió pública no jugui net amb els seus programes d'entreteniment

Aquest divendres, 23 d'abril, Jorge Javier Vázquez ha iniciat una guerra entre cadenes. El presentador ha assegurat que la productora de 'MasterChef', programa que s'emet a Televisió Espanyola, va afirmar que li resultava difícil competir contra un 'reality' basura com el de 'Supervivientes'. Així doncs, Jorge Javier no ha dubtat en donar la seva opinió sobre la cadena rival i el seu contingut. 

El presentador ha assegurat que TVE no pot dir que fa televisió blanca perquè ha fitxat a l'actriu Victoria Abril per concursar a 'MasterChef'. Cal recordar que Victoria està en el punt de mirar per haver-se declarat negacionista de la Covid-19. Per si no n'hi hagués prou, Jorge Javier ha assegurat que coneix a diversos concursants del programa de cuina i que si parlessin, es destaparia la manera que tenen de treballar a 'MasterChef'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons denuncia Vázquez, el programa obliga els seus concursants a actuar de certa manera i, per tant, això no és televisió blanca. Amb tot això, el presentador català ha tornat aquest dilluns, 26 d'abril, al plató de 'Sálvame' amb l'objectiu de carregar contra 'MasterChef' i altres programes de TVE com 'Maestros de la costura'.

Vázquez ha assegurat que després de les seves declaracions de divendres, li han arribat diversos missatges de famosos que han participat a 'MasterChef celebrity'. Aquests manifesten que si parlen, caurà el castell de cartes del programa estrella de la televisió pública. D'altra banda, el presentador exigeix que la televisió pública hauria de tenir més cura del contingut que emet, ja que la paguem entre tots. 

Jorge Javier ha ensenyat tots aquests missatges a Belén Esteban i al director de 'Sálvame'. I els dos han assegurat que els exconcursants de 'MasterChef celebrity' expliquen que el programa treballa amb un guió i tot el que passa està planejat.  

Se sap qui guanyarà des del principi

Ara bé, la 'bomba' ha arribat quan Jorge Javier Vázquez ha dit que té proves que podrien deixar molt malament al programa de TVE. Segons ell, tothom sap qui guanyarà abans de començar el concurs. És a dir, hi ha concursants que participen perquè saben que guanyaran o perquè la direcció els ofereix un tracte de favor que els pot anar molt bé per seguir avançant en el programa.

A més, assegura que hi ha concursants que se'ls tracta amb favoritisme i que els ajuden en l'elaboració dels plats, mentre que altres estan absolutament sols i els costa molt tirar cap endavant sense coneixements de gastronomia.

Finalment, Jorge Javier Vázquez manifesta que també ha rebut missatges de concursants anònims, fins i tot de guanyadors, que expliquen que 'MasterChef' i la productora no juguen net i que tot el que succeeix està premeditat.


Comentaris

envia el comentari