Jorge Javier deixa tocada Eva González amb unes paraules en directe

S'ha tornat a declarar obertament antitaurí

Jorge Javier Vázquez presentant 'El tiempo del descuento' a Madrid el 26 de gener de 2020
Jorge Javier s'ha declarat obertament antitaurí | GTRES

Mediaset està a punt d'arrancar un dels seus 'realities' estrella i va fent públic amb comptagotes els seus concursants. L'última aposta de Telecinco per a 'Supervivientes 2020' que ha sortit a la llum és el torero andalús Antonio Pavón. Els companys de 'Sálvame', en honor al nou concursant, han improvisat una plaça de toros per parlar-ne. Però el rei del programa no n'ha gaudit gens.

Jorge Javier Vázquez s'ha declarat sempre i obertament antitaurí. I l'escenari amb el qual havia de presentar el programa el portaven una vegada més a posar-se seriós contra la tauromàquia. Les seves paraules, però són dards cap a figures com Eva González, casada amb Cayetano Rivera, torero de professió.

Es torna a declarar obertament antitaurí

«El meu més absolut rebuig al món dels toros. Ja està bé. Ha estat objecte d'inspiració d'obres d'art, pintures, novel·les i poesies, però crec que el sacrifici animal, la relació de l'ésser humà amb el món animal ha canviat», reflexionava en veu alta l'estrella de Telecinco.

Però el director havia optat per aquell escenari i havia d'aguantar-se. Això sí, sense callar: «Aquest país faria un pas endavant molt important si es desterressin, per si, els toros a Espanya». Jorge Javier demostrava una vegada més estar totalment en contra de la pràctica, tan estimada per als qui la consideren cultura espanyola i tan repudiada pels defensors dels animals. «Tant de bo arribi el dia en què les places de toros d'aquest país només serveixin per fer concerts», ha conclòs el presentador. 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari