Jorge Javier Vázquez dona pistes sobre els concursants de 'GH VIP'

Telecinco ha emès un vídeo promocional que explica que entraran a la casa una flamenca, un vident i una periodista del cor
El presentador ha donat unes pistes sobre alguns participants | Telecinco

 

Queda poc més d'un mes perquè comenci una nova edició de 'GH VIP' i, fins al moment, no hi ha cap nom confirmat amb seguretat. Per aquest motiu, la cadena aprofita el secretisme envers els participants per a enganxar a l'audiència i donar-li algunes pistes sobre quins personatges es deixaran veure entrar a la casa de Guadalix de la Sierra el pròxim mes de setembre.

 

En aquest sentit, l'encarregat de ficar la mel als llavis ha estat el presentador Jorge Javier Vázquez. A través d'uns vídeos en un espai típic del programa rodejat de càmeres, el presentador ha donat tres pistes sobre com poden ser alguns dels pròxims participants: flamenca, periodista i cavaller. 

 

 

Tres pistes sobre tres concursants

Jorge Javier ho ha fet ensenyant tres cobrellits amb dibuixos relacionats amb aquestes tres persones i dient frases que obren la porta a la imaginació dels espectadors. Concretament, el presentador explica al vídeo que: «Ja tenim la nostra ració de flamenca», referint-se possiblement a Anabel Pantoja. La neboda d'Isabel Pantoja ja va participar fa uns anys a 'Supervivientes' i a 'Sálvame Okupa' i ara sona amb força per a entrar a la casa de 'GH VIP'.

 

Seguidament, Jorge Javier diu: «Que bé ens va tenir algú que endevini el futur... A veure què és capaç de llegir-nos aquest!». En aquest punt, són molts els que creuen que serà el mestre Joao el nou concursant del programa. Finalment, en relació a la periodista, Jorge Javier exclama que: «Tant de bo sigui de 'Sálvame', m'agrada que hi hagi gent intel·ligent dins de la casa». Així doncs, cobra força la idea que sigui Mila Ximénez la concursant periodista d'aquesta esperada edició del programa.

 

Altres noms que sonen amb força per a entrar a la casa

D'altra banda, cal recordar que durant el pas de les setmanes també han sonat altres noms de possibles participants com Letícia Sabater, Carmen Gahona, Rafael Amargo, Ángela Ponce, Patricia (germana de Georgina, parella de Cristiano Ronaldo), Kiko Jiménez o Alberto Santana.

 

També et poden interessar...