Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez assumeix l'acomiadament i pren una dràstica decisió

Jorge Javier Vázquez ha acabat explotant

La guerra ha esclatat entre Jorge Javier Vázquez i Marta Riesco. Sí, concretament perquè el presentador dedicava un article al seu bloc de 'Lecturas' a la xicota d'Antonio David que no li ha agradat gens.

Així, la reportera acusava Vázquez de ser un assetjador, fet que provocava que explotés en directe i fins i tot amenacés d'abandonar 'Sálvame' en directe. I després de carregar amb duresa contra Riesco i acusar-la de 'trilera' i 'ximpleta', les xarxes s'acabaven tornant en contra.

«Avui em trobo amb aquest article de Jorge Javier Vázquez, i mentiria si no digués que m'ha fet mal», sentenciava la reportera del programa d'Ana Rosa.

«En el fons penso que el seu article reflecteix la teoria del mirall. Tingues en compte que 'Mediaset' és una casa on tu pots parlar i qualsevol cosa que diguis, hi ha una persona escoltant-te», li advertia. Un mal rotllo que arriba poc després que Jorge Javier pregonés als quatre vents com s'enduia bé.

Captures Instagram Marta Riesco
Marta Riesco no ha callat i ha atacat Jorge Javier Vázquez a través d'Instagram| INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

Jorge Javier Vázquez, en peu de guerra amb Marta Riesco

«La meva nova millor amiga», arribava a titular la imatge que compartia de tots dos a les xarxes socials. Una cosa que li retreia a Marta Riesco després del seu atac.

«Després de riure amb mi el que fas és anar a un lloc indeterminat de 'Mediaset'», acusava Marta. «I en aquest caminet potser vas pensant en la que et faria el feliç 'Penas' quan veiés la teva foto amb mi», deia contundent.

Captures Instagram Marta Riesco
Marta Riesco s'ha queixat de l'assetjament que ha rebut de Jorge Javier Vázquez | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

«Arribes a un lloc i en veu alta, perquè t'escolti la gent, i en un to jocós, però amb convenciment del qual dius, dius que estàs pensant denunciar-me per assetjament», prosseguia implacable el presentador.

«I no t'escudis ara, perquè la persona amb qui estaves parlant t'ho va haver de treure del cap. No comencem a jugar amb aquests temes. Amb mi aquests termes no», li advertia.

«A mi no em toquis els nassos, a mi termes com assetjament no, potser al paio aquell amb què et fiques al llit. A mi deixa'm en pau i no em fiquis en aquestes merdes», tancava furiós.

Després d'escoltar aquest discurs en directe, la parella d'Antonio David insistia a fer més llenya al foc al seu compte d'Instagram i fent servir el 'hashtag' #StopAcoso.

«Aquest senyor porta 25 minuts d'assetjament cap a la meva persona. Porto dues baixes mèdiques per assetjament de 'La Fábrica de la Tele'», es lamentava.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco no pensa permetre que segueixin burlant-se'n | Mediaset

Després d'aquest darrer moviment, Jorge Javier perdia completament el control. «No et preocupis, Marta Riesco, arribats a aquest punt la cadena ha de prendre determinacions», responia implacable.

Jorge Javier explota en directe

«Si té un presentador que assetja una redactora, crec que el millor és que el presentador se'n vagi fins que se solucionin les coses», comentava donant a entendre que la seva intenció era abandonar el programa.

«Em sembla que, si en un moment em va fer gràcia, ara em sembla perillosa. No la voldria tenir mai en una redacció treballant», apuntava.

▶️ Marta Riesco presenta su línea de ropa No Tengas Miedo

I acusava Marta Riesco de mentir i enganyar tothom de manera contínua. A més a més, enumerava una llista de les seves nombroses mentides al llarg dels darrers mesos.

Entre elles hi ha: «Tinc 32 anys», «Fa tres mesos», «Estaven separats» o «Jo no pertanyo a aquest món».

«No m'agradaria tenir-la treballant en un equip perquè embruta l'ambient i els companys la detesten. Des de fa temps ha deixat de ser periodista i s'ha convertit en una més», assegurava el presentador.

Les xarxes s'acarnissen amb Jorge Javier Vázquez i exigeixen el seu acomiadament

«No em fa gens de pena. A 'El Penas' ha trobat la forma de la seva sabata. Són iguals, que després no ens vingui de víctima. Crec que tots dos es retroalimenten», afegia.

«Aprofita perquè en aquest convent et queda poc», era la darrera advertència que li llançava.

«És una mestra de l'art de la postveritat i la 'fake new' perquè agafa una notícia amb pòsits de veritat i sembra un dubte i aquest és el seu propòsit. Entenc aquests estratagemes per a un personatge, però no per a una periodista», afegia.

«Jo no he dit que et faré fora, però quan vingui la teva cap (Ana Rosa) veuràs, perquè a ella no li agraden aquestes coses», tancava demolidor.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha tornat a perdre el control en directe | CatalunyaDiari

Aquesta topada no ha passat desapercebuda a les xarxes socials. I molts espectadors han exigit l'acomiadament immediat de Jorge Javier pel seu comportament.

«Directius de 'Mediaset' i Telecinco: Exigim el cessament immediat de Jorge Javier per traspassar totes les línies vermelles de la violència contra les dones», escrivien.

«Si no, començarem un boicot massiu a tots els seus programes i a tots els seus anunciants. Tenen un dia», advertien.

«Que mal educat i sense vergonya insultar una dona com ho fas tu, Jorge Javier. I vosaltres sou feministes? Déu del cel, però que tens tu contra Antonio David?», prosseguien les crítiques.

«Cada tarda el misogin Jorge Javier Vázquez es dedica a humiliar i trepitjar Marta Riesco i moltes altres dones», deia un altre.

«No li diguis assetjador que el petit dictador s'enfada» o «Tant els productors com els directius seran còmplices d'aquesta violència, insults, vexacions, exercida en directe», enunciaven.

Però fent cas omís, Jorge Javier tornava al plató: «No deixaré la meva feina perquè soc un professional i mai ho deixaria encara que se m'imputi un delicte».