Jorge Javier enfada als catalans: «La ciutat més lletja d'Espanya»

El presentador ha demostrat tenir molta ignorància respecte la seva ciutat natal

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador de 'Sálvame' va mostrar un gran desconeixement de la seva ciutat natal | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez sempre ha presumit ser un presentador de Badalona, la seva ciutat natal i en la qual va viure fins que no va endinsar-se i créixer en el món periodístic. Tot i això, ara sembla que Jorge Javier no es coneix tan bé la seva ciutat com tothom pensava.

La passada nit de dissabte, a 'Sábado Deluxe', la convidada estrella va ser Ágata Ruíz de la Prada, la qual comparteix ciutat natal amb Jorge Javier Vázquez. A partir d'aquesta trobada, els dos van començar a parlar sobre Badalona, fet que els va conduir cap a una desigualtat d'opinions

«Una de les ciutats més lletges d'Espanya»

A banda que Jorge Javier Vázquez va repetir en diverses ocasions que Badalona és «una de les ciutats més lletges d'Espanya», segons publica 'Metropoli Abierta', el presentador va ficar la pota en més d'una ocasió pel que fa a coneixements sobre la seva 'estimada' ciutat. 

Com ja ha anomenat en més d'una ocasió, Vázquez és del barri de Sant Roc, una zona obrera que es va aixecar als anys seixanta, i sembla que no hagi sortit mai de casa seva per conèixer una mica més enllà la seva ciutat. 

Mentre Ágata Ruíz de la Prada assegurava que «abans Badalona estava molt de moda. Els ricstenien cases a Badalona», Jorge Javier Vázquez l'interrompia ràpidament: «Que els rics tinguessin casa a Badalona seria abans que jo nasqués, perquè Badalona quan jo vivia allà era probablement una de les ciutats més lletges d'Espanya». A això, el presentador li responia: «Debies anar fumada».

Desconeixement màxim de la seva pròpia ciutat

Tot i això, la dissenyadora de moda tenia clar que Jorge Javier no tenia ni idea del que estava dient i volia defensar la seva ciutat natal. «Entera-te'n que a Badalona hi ha una finca que es diu 'Torre Arnús' que tenia un parc d'atraccions, tenia un llac, gimnàs i una piscina gegantesca», llençava Ruíz de la Prada. Tot i això, el presentador seguia assegurant: «A veure, que sóc de Badalona, no hi havia finques».

Finalment, i gràcies al fet que una col·laboradora del programa li va mostrar una imatge de la finca anomenada per Ágata Ruíz de la Prada, el presentador va veure que estava errat en el seu pensament, tot i que no va deixar de criticar la ciutat d'on prové. 

La dissenyadora de moda, tot i això, va dedicar-hi unes paraules molt boniques: «Badalona és un dels millors records que tinc de tota la meva vida». Paraules que ha agraït a través de Twitter l'actual alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol: «Com alcalde vull donar les gràcies a Ágata Ruíz de la Prada per defensar els encants, que en són molts, i la imatge de Badalona davant de tota Espanya. No som 'una de les ciutats més lletges', som una gran ciutat i aspirem a ser-ho molt més. De nou gràcies i estàs convidada a conèixer-nos encara més».


Comentaris

envia el comentari