Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Olga Moreno

Jorge Javier Vázquez enfonsa definitivament Olga Moreno

Jorge Javier considera a Olga una mala influència

Jorge Javier Vázquez sempre s'ha mostrat molt crític amb l'entorn d'Antonio David. Però la darrera setmana ha intensificat especialment els seus atacs contra Olga Moreno i Marta Riesco, les dues últimes parelles de l'exguàrdia civil. Com sol ser habitual en ell, no es mossega la llengua i realitza unes declaracions feridores a 'Lecturas' que no deixen ningú indiferent.

En tot moment s'ha posicionat al costat de Rocío Carrasco i ara, un cop transcorregut el temps, fa una anàlisi sobre el paper exercit per l'empresària sevillana en aquesta història. Sosté, en primer lloc, que «ha estat una pèssima influència» per als fills de Rociíto.

Les darreres entrevistes concedides a la revista 'Semana' han provocat cert malestar a Jorge Javier. Olga confessa que «no em mereixo el que m'ha passat». I segons l'opinió del presentador de 'Mediaset', va recalcar que: «Em sembla que el titular és molt poc encertat».

Considera que la dona encara d'Antonio David ha canviat d'estratègia: «Ara vol aparèixer de víctima». Així, carrega amb duresa contra ella en creure que «ha estat còmplice necessària durant 20 anys de la destrucció de Rocío Carrasco».

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez és molt crític amb l'entorn d'Antonio David | Telecinco

El comunicador català sosté que és una mica perillós confiar en les paraules de la sevillana. I és que insisteix que «ha participat en la mentida, en la manipulació i a fomentar la mala reputació com a mare» de la filla de la Jurado.

Defensa amb dents i ungles la seva amiga, que fa molts anys que no veu els seus dos fills. És més, d'aquest distanciament també responsabilitzen l'empresària.

Després d'un temps fent una feina de reflexió i autocrítica, ha canviat completament la seva opinió sobre Olga. En un primer moment, «tenia dubtes i pensava que havia estat una víctima d'Antonio David Flores», però alguna cosa li va fer variar el punt de vista.

▶️ La hija de Antonio David y Olga Moreno necesita ayuda profesional

Jorge Javier Vázquez recalca que no ha estat una persona bona per als fills de Rociíto. «A mi, que em diguin que Olga Moreno ha estat un suport excel·lent per als fills de Rocío Carrasco, permet-me que no ho cregui», apunta. Explica que «una persona el que ha de fer sempre és afavorir la comunicació entre mare i filla, i ella no ho ha fet».

Amb tot això, «ha demostrat ser una pèssima influència perquè les relacions entre elles no arribessin a bon terme», sosté el presentador. Assenyala que «això per ignorància no es fa» i la defineix de «còmplice necessària» a l'«obra mestra de l'ésser», com es refereixen a l'exguàrdia civil.

Jorge Javier creu que fins ara no s'ha vist la veritable cara de la sevillana. Per això fa una crida perquè s'analitzi cada gest i cada silenci de la dona d'Antonio David.

Olga Moreno i Rocío Carrasco
El presentador sosté que Olga no va actuar bé amb Rociíto | CatalunyaDiari

Jorge Javier Vázquez critica que exercís de mare

Jorge Javier Vázquez, convertit en el portaveu de la seva amiga Rociíto, carrega contra Olga, «Ja és hora que comencem a acceptar que no és allò que ens ha intentat vendre durant tantíssims anys».

Acaba dient que fins i tot «ha pres decisions respecte a la vida de Rocío Flores que en absolut li corresponien com a mare. Fins i tot contra el criteri de la mare», va subratllar.

Fa uns dies, el presentador també va dir que la sevillana «se'n va anar a 'Supervivientes' perquè li importa més els diners que el matrimoni». Hi havia decidit fer les maletes just quan esclata tot el conflicte provocat per la docu-sèrie de la filla de Rocío Jurado. Assenyala que aquell matrimoni, aleshores, ja estava totalment trencat.

Així doncs, Jorge Javier torna a treure la seva pitjor cara, i en aquesta ocasió la víctima elegida ha estat Olga Moreno. I el més segur és que no rebi cap contestació per part de l'empresària.