IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier entra a la casa de ‘Gran Hermano VIP 6’ en una visita històrica

El presentador ha llançat una dura advertència als concursants, amb els quals ha parlat per primer cop cara a cara

Jorge Javier Vázquez visita a los concursantes de 'GH VIP 6'
Jorge Javier Vázquez ha visitat els concursants de 'GH VIP 6' per primer cop | Telecinco

Durant l’emissió de l’Última Hora’ de 'GH VIP' la nit deHalloween, cap dels concursants del conegut programa s'eperava la sorpresa que Telecinco els tenia preparada: la primera visita de Jorge Javier Vázquez a la casa de Guadalix de la Sierra. El presentador català ha viscut un cara a cara molt intens amb els participants i no s’ha tallat gens a l’hora d’advertir-los sobre el comportament que estan demostrant.

A més, durant el compte enrere per l’emissió de la gala de la seva visita a la casa els ha comentat que «tot el que passa aquí té molta repercussió, heu de tenir molt clar quin tipus de concurs voleu donar perquè la gent us recordarà pel que feu aquí dins».

Jorge Javier saludando a los concursantes de 'GH VIP 6' a su llegada a la casa
Jorge Javier saludant els concursants de 'GH VIP 6' només arribar a la casa | Telecinco

 

Jorge Javier, contundent amb els concursants

El presentador ha llançat les seves advertències només entrar: «Vinc a explicar-vos dues coses: una molt bona, el programa l’està veient molta gent. Quan dic molta gent, és moltíssima gent; però que ho estigui mirant tantíssima gent té una part que us comporta una responsabilitat molt important». Després els ha explicat el motiu real de la seva visita, que no era cap altre que retreure’ls el to de les discussions que aquests últims dies han estat protagonitzant dins la casa de 'GH’.

Finalment ha sentenciat: «Qualsevol gest, paraula, actitud... es multiplica. I això pot comportar que es produeixi un efecte d’imitació i homologació, i això no pot ser. Nosaltres no podem acceptar algunes de les coses que estan passant aquí», a més a més, per certes paraules que fan servir «alguns col·lectius poden ofendre’s».

Jorge Javier Vázquez lanza una advertencia a los concursantes de 'GH VIP 6'
Jorge Javier Vázquez ha advertit seriosament els concursants de 'GH VIP 6' | Telecinco

 

Però Jorge Javier també va voler emfatitzar les conseqüències que poden tenir sobre ells mateixos alguns dels actes dels concursants, advertint-los que tinguessin en compte que «quan un programa té èxit, qualsevol cosa que succeeixi té moltíssima repercussió».

Les cares d’alguns d’ells, com les d’Asraf, Ángel Garó i Miriam, deixaven molt clar que aquesta notícia l’han sentit com un cop de puny al ventre, tot i que, després d’aquesta reprimenda, el presentador ha acabat per tranquil·litzar-los: «Quedeu-vos amb què tot va bé, però la responsabilitat que teniu és molt gran».

Jorge Javier se reúne con los concursantes de 'GH VIP 6' en la casa de Guadalix de la Sierra
Jorge Javier s'ha reunit amb els concursants de 'GH' a la casa de Guadalix de la Sierra | Telecinco
 

Verdeliss i El Koala a soles amb Jorge Javier

Després de parlar amb tots els concursants, el presentador ha volgut conversar amb els nominats de la setmana, Verdeliss i El Koala, que aquesta setmana s’han enfrontat en un duel després que l’audiència salvés Miriam Saavedra en l’última edició de ‘Límite 48 Horas’.

A soles amb ells en el confessionari ha aprofitat per preguntar-los què creien que passaria un instant abans d’ensenyar-los els percentatges de les votacions de l’audiència per l’expulsió d’un dels dos, que en aquell moment estaven 46,5% enfront un 53,7%.

Jorge Javier Vázquez con Verdeliss y El Koala, los nominados de esta semana
Jorge Javier Vázquez amb Verdeliss i El Koala, els nominats d'aquesta setmana | Telecinco

 

Verdeliss ha reconegut que les dades estaven «molt més igualades del que m’esperava», ja que l’havia «sorprès bastant» perquè creia que  ella seria la clara expulsada en la pròxima gal·la que es duu a terme aquesta nit de dijous 1 de novembre. Per la seva part, El Koala s’ha mostrat resignat: «Que sigui el que hagi de ser».

Jorge Javier els ha volgut animar: «Qualsevol dels dos pot quedar-se i qualsevol dels dos pot sortir», per després acomiadar-se d’ells tot desitjant-los molta sort i ha marxat de la casa de Guadalix de la Sierra deixant-los molt confosos i creant molta expectació.


Comentaris

envia el comentari