Maite Galdeano i Cristian a 'La Casa Fuerte'

Jorge Javier esclata en directe per la mala actitud de Maite Galdeano amb el seu fill

La concursant navarresa va tenir una forta discussió amb el seu fill que va desembocar en un intent d'abandonament per part de Cristian

Maite Galdeano i el seu fill Cristian Suescun estan convivint per primera vegada junts, per estrany que soni. Mare i fill s'estan coneixent i no precisament per a bé. La concursant navarresa va tenir una forta discussió amb el seu fill, que va propiciar que aquest volgués abandonar 'La casa forta'. Maite li va deixar anar en directe a Cristian que no desitjava a cap dona «el que tenia a casa».

A Jorge Javier Vázquez li van impactar molt les paraules de la mare al seu fill Cristian, que es van guanyar fins i tot una severa reprimenda del presentador català, que es va sorprendre amb l'absència d'afecte de Galdeano. Després de veure el vídeo junts, la participant de seguida es va justificar pel que va dir al seu primogènit.

«Quan vam entrar en calor, ell té la seva manera de veure les coses, i jo tinc la meva. Sóc molt tossuda, i ho he de reconèixer. I en això que dic que no l'hi desitjo per a cap dona és perquè Cristian és molt afectuós, però no té molt clar el concepte d'estimar. I jo sóc una dona que m'agradaria que m'estimessin, així que això no ho entenc. I en un moment de 'calentón' doncs bé... però que els dos però ens estimem moltíssim», es defensava la navarresa.

El germà de Sofia Suescun no va poder contenir les llàgrimes a la gala de dijous passat
Cristian Suescun plora després del discurs de Jorge | Telecinco

Jorge Javier decidia aleshores intervenir i aconsellar Galdeano sobre com ser mare: «T'has oblidat d'una cosa important. Crec que veus a un noi amb el qual no tens molta diferència d'edat, i que ets una dona moderna. Però t'has oblidat d'una cosa importantíssima, que  ets la seva mare», li va dir el conductor del reality.

Maite Galdeano va insistir que ella estima molt el seu fill, però Jorge li explicava que havia de mostrar més els seus sentiments. «Tu saps que jo t'estimo molt, oi? Has de ser més afectuosa amb ell. És el teu fill. Has d'ajudar-lo, protegir-lo, donar-li afecte ... Estàs contínuament demanant». El discurs va tocar la fibra sensible a la pamplonesa  que va decidir abraçar Cristian, qui es va ensorrar sense poder contenir les llàgrimes.

El periodista barceloní li va fer veure a Maite del punt de vista del seu fill. «Ets una dona especial, i per a Cristian també tenir una mare així, li fas passar per glops molt durs. Has de ser més comprensiva. Estàs descarregant en ell una responsabilitat  que tu hauries d'acceptar, que és que no ets una dona fàcil», va afegir.

La promesa de Maite Galdeano

Les paraules de Jorge Javier Vázquez van calar en la Maite. L'exconcursant de  Gran Hermano va reconèixer haver estat «massa dura» amb el seu plançó i va prometre ser més afectuosa amb els seus dos fills.

«Sóc megadura amb l'educació  dels meus fills. Però d'ara endavant, intentaré donar més afecte a Cristian, perquè sempre he intentat ajudar però sí que em falta expressar-ho. És molt bonic això de les abraçades i els petons. Vaig haver de canviar, Jorge, perquè els estimo moltíssim. He estat una mare lluitadora, i és el que hi ha. Gràcies a tu, seré més afectuosa», prometia la mare de Cristian Suescun.

Jorge Javier li va transmetre en tot moment la seva opinió amb gran fraternitat. Al final de la gala, el presentador de Telecinco li va confessar a la pamplonesa que confia en ella. «Tens un gran cor, només has de posar-lo a una marxa més ràpida», li va dir. Des de plató, Sofia Suescun va explicar a l'audiència la gran diferència entre la seva relació amb Maite i la que té Cristian: deguda a la separació dels seus pares.

«Des d'aquest moment (el divorci) la meva mare i jo marxem a viure a un pis de dones maltractades, i el meu pare es queda amb el meu germà per decisió d'un jutge. Des de llavors, es crea un vincle afectiu amb la meva mare que el meu germà no l'arriba a tenir mai. Per això no han conviscut, i no s'han arribat a conèixer», va sentenciar la xicota de Kiko Jiménez.