Jorge Javier expulsa Kiko Matamoros: «Ves-te'n a casa, estàs fent el ridícul»

El presentador està fart que el col·laborador defensi Antonio David Flores

La docusèrie de Rocío Carrasco està destapant molts dels famosos que crèiem que eren molt més sensibles i que amb aquest assumpte estan demostrant ser molt durs amb la protagonista. Kiko Matamoros és un dels col·laboradors de Telecinco que estan sent més durs amb Carrasco i que sempre que poden aprofiten per defensar Antonio David Flores, en un moment en el qual l'excol·laborador de la cadena no compta amb el suport del públic i tampoc amb el de la majoria dels que al seu dia van ser companys seus de feina.

Dilluns a la tarda, Matamoros va voler defensar Rocío Flores i Antonio David, davant l'atenta mirada de Jorge Javier Vázquez, que intentava agafar-lo en una contradicció per a poder tirar per terra els seus arguments. Kiko es va referir al jutge Calatayud, qui, segons sembla, és una de les veus famoses que juntament amb Pedro García Aguado intenten salvaguardar la imatge de Rocío Flores en tot aquest assumpte. El que havia de semblar un comentari sense més intenció, va ser entès com una gran provocació pel presentador de 'Sálvame', que va carregar contra el seu company.

Jorge no va voler permetre que al seu plató es posés com a exemple de res el jutge Calatayud, que, pel que es veu, ha acusat a moltes dones que han estat víctimes d'abusos sexuals. Alhora, Matamoros intentava reforçar els seus arguments dient que hi ha més persones del poder judicial que defensen Flores, cosa que va seguir escalfant el presentador. Vázquez va demanar al seu col·laborador que no seguís parlant i que en aquesta ocasió el silenci l'afavoria. No obstant això, Matamoros no va callar, i mentre apujava el to, Jorge li va demanar que si havia de seguir per aquest camí, que sortís a fumar o que se n'anés a casa, perquè el que estava dient no es pot dir en un plató de televisió.

A Jorge Javier tampoc li va agradar que Kiko posés com a exemple Pedro García Aguado, ja que creu que el fet d'haver presentat un programa a la televisió no li atorga cap tipus de poder social. Tornant a la discussió, quan Jorge va veure que el tertulià no es relaxava,el va convidar de nou a callar i anar-se'n a casa, ja que, segons ell, estava fent un ridícul estrepitós davant l'audiència.

Una audiència que per norma general està molt compromesa amb el testimoni de Carrasco i que rebutja totes aquestes veus que busquen silenciar i invisibilitzar la causa que s'explica des de fa pràcticament tres mesos a Telecinco i que la majoria de periodistes de l'empresa recolzen.

Cada vegada menys proper a Antonio David

Si bé és cert que Matamoros sempre ha defensat públicament Antonio David, sembla que aquesta tendència cada vegada va més a la baixa i que aviat es podria extingir. El mateix col·laborador va explicar que al principi de tota aquesta història, va demanar un seguit de proves a Antonio David per a poder-lo defensar i que aquest va fer cas omís i no va proporcionar ni la més mínima prova a un dels pocs col·laboradors que ha donat la cara per ell, fins i tot quan l'opinió pública ja no el recolzava i el sentenciava públicament.


Comentaris

envia el comentari