Jorge Javier discuteix amb Raquel Salazar i l'expulsa del plató de 'GH VIP'

La mare de Noemí Salazar va dir que sempre surten els mateixos als vídeos

Jorge Javier discutint amb Raquel Salazar
Raquel Salazar va mostrar el seu malestar pel tracte dels concursants | Telecinco

La nova edició de 'GH VIP' promet. I no només pels concursants que des del passat 11 de setembre ja es troben dins de la casa, sinó pels familiars que els defensen al plató de Telecinco. El concurs ha començat fort i amb ganes i en 24 hores ja s'han fet dues gales. La segona, la del dijous 12 de setembre, ha tingut moments de tensió que han marcat l'inici de la setena edició. 

Concretament, el presentador Jorge Javier Vázquez va tenir un dur enfrontament amb Raquel Salazar, la mare de la concursant Noemí Salazar, coneguda per la seva participació als 'Gipsy Kings' de Cuatro. En una pausa publicitària amb els micròfons oberts, el presentador va escoltar com Raquel es queixava del tracte que li estaven donant a la seva filla.

Diferència d'opinions entre el presentador i la mare de Noemí

Una vegada en directe, el de Badalona no va dubtar en treure-li per sorpresa el tema amb la intenció de solucionar el suposat problema. En aquest sentit, Raquel no es va amagar i va explicar-li que: «El problema és que veig que tot és sempre igual. Se li dona el protagonisme sempre als mateixos». Jorge Javier va respondre-li enfadat que només portaven dues gales i que era una mica agosarat dir la paraula «sempre».

En la mateixa línia i lluny de calmar els ànims, Raquel va seguir dient que: «No estic còmoda. I crec que les bromes estan bé, però estic súper avorrida. Penso, perquè vinc si no parla amb mi?». Estava clar que la discussió no tindria un bon final i, abans que la cosa anés a més, Jorge Javier va convidar a Raquel a abandonar el plató i trencar així amb el seu malestar i la discussió d'ambdós.

Raquel Salazar i Jorge Javier Vázquez
Raquel Salazar i Jorge Javier Vázquez van protagonitzar una forta discussió | CatalunyaDiari.cat

 

Una acusació que no va agradar gens a Jorge Javier

Tot i que va acceptar la proposta del presentador, Raquel va puntualitzar que sortiria en una pausa publicitària i no davant de les càmeres, «com si hagués robat una samarreta». Aquest punt també va disgustar molt al presentador, el qual, va acusar la mare de Noemí de ficar-lo en contra de la seva ètnia amb comentaris com aquest. Finalment, Jorge Javier va donar pas a una curta publicitat i, a la tornada, Raquel ja no estava al plató. Sens dubte, l'espectacle no ha fet més que començar.

També et poden interessar...


Comentaris
Alexandra Da Luz
El que va a un programa con jorge Javier tiene que estar preparado con lo que le viene en cima. Ese es su manera de hacer show Denigrando a las personas. !! !

envia el comentari