Jorge Javier creu que 'GH' va fracassar per la situació provocada pel procés

Ha assegurat que, durant la darrera edició del programa, «el país no estava per 'Gran Hermano'»
El presentador Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes 2018' | Telecinco

 

'Gran Hermano' està a punt de tornar a Telecinco i el que serà presentador d'aquesta nova versió VIP, Jorge Javier Vázquez, ha parlat sobre el fracàs de l'anterior edició del programa que ell mateix presentava.

 

D'aquest fet ha explicat que no va ser una cosa «normal», assegurant que si el programa va tenir tan poca audiència, va ser com a conseqüència del moment que es vivia a Catalunya. Segons Jorge Javier, el procés va crear una situació tan excepcional a Espanya que va fer que la gent deixés d'estar interessada en un programa com 'GH'.

 

L'independentisme va robar el protagonisme a 'Gran Hermano'

En una entrevista a 'Bluper', Jorge Javier ha explicat: «Recordo que en aquella època van entrar vuit persones a la presó —en referència a líders independentistes— un dia que fèiem la gala. El país no estava per 'Gran Hermano' en aquella època», assegura el presentador català.

 

Unes paraules a les quals afegeix: «No és normal que un programa que va acabar amb prop d'un 20% de mitjana en l'anterior edició, després es desplomés d'aquesta manera», i és que per a ell, les males audiències van ser un fet excepcional i, per sobre de tot, que no va ser culpa del desenvolupament de 'Gran Hermano'.

 

Jorge Javier Vázquez a 'Gran Hermano'   | CatalunyaDiari.cat

 

«Ens trobàvem que TV3 feia programes amb un 40% i LaSexta feia programes totes les nits amb el procés. Va variar molt l'audiència de totes les televisions i fins a gener no es van estabilitzar», acaba explicant el presentador de Telecinco.

 

El cert és que, mentre la resta de cadenes canviaven les seves programacions, si més no en els dies més importants o amb més actualitat política sobre el procés, Telecinco va decidir apostar per la seva programació habitual, cosa que, tal com diu Jorge Javier, no va ser gaire encertada.

 

Jorge Javier al capdavant de 'Gran Hermano VIP 6'

Fa uns mesos es confirmava la notícia, tot i el darrer fracàs de 'GH', la cadena apostava novament pel seu programa estrella amb la seva edició VIP, aquest cop, a més, amb Jorge Javier com a presentador de l'espai. D'aquesta forma, Jordi González cedia tot el protagonisme al presentador més estimat de Telecinco en un millorat projecte al qual s'hi han posat moltes esperances.

 

Era una de les fórmules per les quals apostava la cadena de Paolo Vasile per evitar un altre desastre d'audiències, després de veure l'èxit aconseguit fa uns mesos per 'Supervivientes' —ha batut tots els rècords d'audiències de la seva història—, presentat també per Jorge Javier. Entre els concursants que han d'aconseguir captivar l'audiència aquest any es troben noms com la polèmica Chabelita, la popular Oriana o la catalana Aramis Fuster, que de ben segur, no passarà desapercebuda.