Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier comença una guerra contra Anabel Pantoja per criticar el que va fer amb Chabelita

La neboda de la 'tonadillera' havia arremès contra el presentador per revelar-li a Chabelita el conflicte entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Aquesta passada setmana, Kiko Rivera concedia una polèmica entrevista a Mila Ximénez en la qual carregava durament contra la seva mare per l'herència de Paquirri. A banda d'aquest moment, eren diversos els periodistes que es feien ressò de la notícia i opinaven sobre la polèmica. 

Un d'ells ha estat Jorge Javier Vázquez, el qual no va dubtar en mostrar-li a Isa Pantoja, mentre està participant a 'La casa fuerte' que la guerra entre el seu germà i la seva mare havia esclatat, fet que la va destrossar per complet. 

«El teu germà defineix a la teva mare com a prepotent, com a supèrbia i assegura que no ha estat una bona mare», li confessava el de Badalona a Isa P, sense que aquesta li demanés saber com s'havia iniciat el conflicte entre el seu germà i la seva mare.

Després d'aquest fet, han estat molts els espectadors els quals han carregat contra el presentador per donar-li informació de l'exterior a la germana de Kiko Rivera amb la finalitat de desestabilitzar-la i donar-li una major audiència al reality de Mediaset

Una de les persones que més dures s'ha mostrat amb Jorge Javier ha estat Anabel Pantoja. «Sé que és actualitat, però crec que era innecessari que li ho comuniquessin», confessava la cosina d'Isa Pantoja a través d'uns 'stories' que han agradat gens al presentador. 

Per si no n'hi hagués prou, la cosina d'Isabel Pantoja acusava el programa de voler guanyar audiència a costa de la família Pantoja. «Hi havia alguna necessitat per això? Ah, sí, audiència. A la seva salut que li donin per cul. Ara que em lapidin», acabava dient Anabel, visiblement enfadada després de veure l'atac d'ansietat que estava patint la seva cosina després de les paraules de Jorge Javier. 

Jorge Javier s'enfada amb Anabel Pantoja

Després de l'opinió de la neboda d'Isabel Pantoja, Jorge Javoer Vázquez acudia al seu lloc de treball a 'Sábado Deluxe' visiblement enfadat amb Anabel i només assentar-se llençava una advertència a la col·laboradora, que es trobava a casa. 

«Tinc un missatge per a Anabell Pantoja, em tens calentet», començava dient el de Badalona per a després afegir que «he pres una determinació amb ella i ho diré aquesta nit». 

Visiblement molest, el presentador es dirigia als col·laboradors que es trobaven al plató i assegurava que «la diferència entre Lydia Lozano i Anabel Pantoja és tenir la certesa d'on es treballa i què significa treballar a 'Sálvame'. Em tens calentet».

Finalment, el presentador ha indicat que esperava que Anabel Pantoja estigués veient el programa i que s'assabentés de tot el que havia de dir-li. No obstant això, des de direcció li comunicaven que la neboda de la 'tonadillera' no es trobava en aquell moment a casa, motiu pel qual no podia veure el programa. 

Després d'aquestes informacions, Jorge Javier Vázquez s'enfadava encara més i inclús assegurava que no entenia com no podia viatjar fins a Madrid per a treballar amb el peu embenat, però sí que podia passejar-se per les Canàries cada vegada que li venia de gust. 

Jorge Javier no és l'únic que s'ha mostrat molt molest amb l'actitud d'Anabel Pantoja. Malgrat que forma part de 'Sálvame' i que és la persona més propera als Pantoja, la jove es nega a parlar de la guerra mediàtica que mantenen oberta la seva tieta i el seu cosí. 

Tant és així que Anabel no vol ni sentir-ne a parlar del conflicte, uns passos que no ha seguit Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera, la qual sí que ha parlat sobre la disputa familiar a 'Viva la vida', el programa on col·labora habitualment.