Jorge Javier no atura la guerra amb les Campos i fa un anunci determinat

El presentador contínua molt dolgut i decebut amb el clan Camps

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier decideix no parlar amb el clan Campos | Telecinco

Jorge Javier Vázquez segueix en peu de guerra contra el clan Campos. El conflicte generat entre el presentador i la periodista continua omplint hores a 'Sálvame' on cada dia surten noves informacions que deixen clar una difícil reconciliació entre tots dos. El de Badalona ha trencat el seu silenci i ha decidit no protegir més a Maria Teresa Campos després de 20 anys d'amistat.

Jorge ha anat desvetllant els mals moments que ha viscut amb la periodista. 'Sálvame' va fer un repàs de les vegades que tots dos van coincidir en un plató de televisió on a poc a poc va començar a forjar la guerra que ara mateix protagonitzen.

El presentador estrella de Mediaset segueix molt dolgut i es nega a respondre a les trucades que ha anat rebent aquests dies del clan Campos. «Ha passat molt temps, no m'interessa res del que em puguin dir» confessava tenint en compte que després de l'entrevista al 'Deluxe' cap va trucar per disculpar pel que va passar.

En la tarda d'ahir dijous 8 d'octubre, Kiko Hernández va afirmar haver estat parlant amb Maria Teresa Campos durant una publicitat i va voler transmetre a Jorge Javier un missatge: «Hi ha alguna possibilitat d'arreglar-lo?. Davant aquesta pregunta, el presentador es va sentir entre l'espasa i la paret i va respondre amb rotunditat que de moment no.

«Vull tancar aquesta etapa i fer les meves funcions aquest cap de setmana tranquil. No vull més d'aquest xantatge emocional al qual estan recorrent des del principi dels temps i a què jo, personalment, he sucumbit. Jo necessito temps» explicava Jorge.

Jorge Javier mirant a càmera molt fixament
Jorge Javier cada vegada més enfadat amb les Camps | Telecinco

La negativa de parlar amb María Teresa és tal que fins i tot es va negar a la possibilitat que aquesta entrés per telèfon al programa. «No vull que truqui a Sálvame, tot i el que suposaria televisivament parlant. No és febre, és una mica més fort. És esgotament. Tot m'ha vingut a sobre i no vull que ningú em desestabilitzi ni em faci xantatge emocionalment. No tinc gens de gana d'anar a la guerra amb elles» va sentenciar.

Jorge Javier va confessar la seva incomoditat per estar desvetllant aspectes de la seva enemistat amb el clan Campos justificant-se en què li arriben informacions sobre el que va passar al 'Sabado Deluxe' que li fan explotar.

Unes declaracions que li arriben de diversos companys com Alessandro Lequio qui va dir a 'El programa de 'Ana Rosa' que Terelu li va enviar un missatge on atribueix a Jorge Javier l'actuació de la seva mare durant l'entrevista. «Jorge no va haver de convèncer-la anar perquè ja té una edat, va ser Jorge i només Jorge, i pic-pala la va convèncer per anar» van ser les paraules de Terelu.


Comentaris

envia el comentari