EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

Jorge Javier Vázquez haurà de deixar de presentar 'Gran Hermano VIP'

Jordi González serà previsiblement l'encarregat de substituir al presentador.
Jorge Javier Vázquez és el presentador de més èxit de la cadena | GTRES

'Gran Hermano VIP' destaca per ser del tot imprevisible amb accions i decisions que sorprenen concursants i espectadors. En aquest cas però, la sorpresa no arriba per part del programa, sinó que té a veure amb la salut del seu presentador titular, Jorge Javier Vázquez.

 

Si temps enrere el presentador va haver de ser intervingut d'urgència per un aneurisma, ara unes proves han indicat que el presentador haurà de tornar a ser intervingut. La data no havia estat especificada, però ara ha transcendit que serà el dimarts 3 de desembre.

 

Haurà d'absentar-se de la televisió

La data coincideix amb l'emissió del 'Límite 48h' a Telecinco i Cuatro aquella mateixa nit, al qual se li sumen les gales del dijous i la final imminent que ha d'arribar durant la tercera setmana de desembre. Això fa pensar que Jorge Javier no serà l'encarregat d'anunciar el guanyador de l'edició i que haurà de ser Jordi González, responsable fins ara dels debats del diumenge, de substituir-lo en les diferents gales que resten fins al dia de la gran final. De moment, la cadena no s'ha pronunciat i s'espera que ho faci durant el transcurs d'aquesta setmana.

 

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.

Més notícies de la categoria Televisió