TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Jorge Javier no apareix al 'Deluxe' just en el moment en què 'Gran Hermano' s'enfonsa

No s'han donat explicacions sobre això, però María Patiño ha estat l'encarregada de cobrir-lo

María Patiño va ser la responsable de substituir a Jorge Javier | Telecinco

 

'Sábado Deluxe' va tornar ahir, dissabte 2 de novembre, d'una forma estranya i inesperada. El presentador estrella de la cadena, Jorge Javier Vázquez, conductor habitual del programa, no estava i en cap moment es van donar respostes sobre la seva evident absència.

 

En el seu lloc, María Patiño assumia la responsabilitat de presentar el programa, provocant reaccions dividides entre els teleespectadors. Va succeir, a més, en un moment crític tant per a la cadena com per al mateix presentador: i és que, cal recordar, 'Gran Hermano Revolution', la reinvenció del format clàssic que prometia canviar-ho tot, s'ha convertit en un sonat fiasco i ha danyat tant la imatge de la casa com la de Jorge Javier.

Sense explicacions i després del fracàs de 'GH Revolution'

Sembla que, al carismàtic presentador se li comencen a escapar les coses de les mans i ja no és capaç de convertir en or i audiència tot allò que toca. Per si no fos poc, aquesta no és la primera vegada que Jorge Javier deixa tirada a Telecinco.

 

En la primera ocasió, va deslligar una veritable crisi a 'Sálvame' i va provocar veritables estralls per aconseguir cobrar més amb les publicitats del programa. Com recorda 'Vanitatis', la cadena el va cobrir en aquesta ocasió, assegurant que no apareixia al programa perquè estava molt dedicat a 'GH Revolution', però amb el fracàs d'aquest, l'excusa ja no tornarà a colar.

 

Precisament per això, els devots fans del presentador es mostren molt preocupats i temen que el futur d'aquest a Telecinco perilli. De fet, com a presentador de 'GH Revolution' és pericialment responsable de les seves audiències i també dels seus fracassos que han motivat tant la cancel·lació de la versió 'VIP' del programa com l'avançament de la final de 'Revolution', que conclourà el pròxim 14 de desembre.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris