Jorge Javier Vázquez riendo con ganas en directo

Jorge Javier anuncia una bona notícia fora de la televisió

El presentador està molt feliç

Aquests passats dies, Jorge Javier Vázquez es convertia en notícia per la seva esbroncada monumental amb Belén Esteban a 'Sábado Deluxe', discussió de la qual sembla haver-se penedit, d'acord amb els últims missatges que ha publicat al seu compte de Twitter. Tot i això, avui ha cobrat màxima actualitat per un altre motiu. Quin? Que afronta un nou projecte fora de la televisió.

En concret, ha estat a 'Sálvame' on el presentador ha volgut compartir amb l'audiència que torna al teatre. Especialment il·lusionat és com s'ha mostrat per poder tornar a pujar als escenaris. I ho farà amb l'obra que tenia previst haver estrenat mesos enrere: 'Desmontando a Séneca'. No obstant això, no va poder fer-ho a causa de la crisi del coronavirus.

Així, ha exposat que ja es troba treballant per poder representar aquesta obra una vegada passi l'estiu. En concret, serà al setembre quan pugui estrenar-la i tornar al teatre, que tant l'apassiona.

En aquest sentit, cal dir que aquesta representació serà molt especial per a Jorge Javier per dos motius. Primer, perquè podrà mostrar al públic una feina que li feia molta il·lusió posar en escena. I segon, perquè amb aquesta obra torna a pujar a l'escenari d'un teatre. I és que no cal oblidar que va haver de deixar aquest art després de patir un ictus el 2019. En concret, es va veure obligat a abandonar la comèdia 'Grandes éxitos' en la qual estava participant.

'Desmontando a Séneca'

Juan Carlos Rubio és el director i autor d'aquesta esmentada obra teatral que gira entorn de la vida. Porta per subtítol '¿Y si hablamos de la brevedad de la vida?' i aborda qüestions com ara els somnis, l'esperança, l'humor, la tendresa... 

El presentador n'està molt content i orgullós. A més, ha manifestat que «no tinc por. Només il·lusió. Il·lusió de tornar a pujar a un escenari, de posar-me a estudiar, d'assajar, de posar-me nerviós». És més, davant d'aquest repte, ha afirmat que «em ve de gust recórrer Espanya amb la gira i de sentir de nou el contacte amb el públic, encara més en un format petit com aquest».

De moment, només se sap que la posarà en escena a partir de setembre. Caldrà esperar per conèixer les dates i les ciutats per les quals passarà.