Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier, obligat a trencar la història d'amor amb un col·laborador de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha confessat el que sent per un dels seus companys

Jorge Javier Vázquez, el presentador més important de Telecinco, sempre s'ha caracteritzat per no tenir por de la reacció del públic. Escriu un bloc a la revista Lecturas titulat 'Vidas propias' i utilitza aquest espai per donar la seva opinió sobre els temes del moment. Recentment ha parlat de la participació de Kiko Matamoros a Supervivientes 2022, un company que li ha robat el cor.

Jorge Javier Vázquez ha declarat el seu amor per Kiko als quatre vents, un amor que no té res a veure amb les relacions de parella. Està encantat de treballar amb ell perquè creu que és un home protector i sensible que s'ha creat una cuirassa per no patir. Però fora de càmeres és una persona tendra i sempre està disposat a ajudar el seu entorn.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez és un dels pilars fonamentals de Telecinco | Telecinco

Jorge Javier té el plaer de conèixer Kiko Matamoros fora de càmeres, per això en pot parlar amb total autoritat. Ha revelat que el futur supervivent li va xiuxiuejar un «t'estimo» a l'orella abans de marxar de Sálvame, però ell no va saber què respondre. El comunicador és molt tímid i més d'una vegada ha explicat que li costa expressar els seus sentiments.

Jorge Javier ha reconegut a Lecturas que ell també estima Matamoros, malgrat que no li ho va dir quan va tenir l'oportunitat. Fa 12 anys que treballa amb ell i notarà la seva absència a Sálvame perquè és un dels pilars fonamentals del programa. Però vol que concursi durant els tres mesos que dura el joc perquè s'ha pres el repte molt seriosament.

«Divendres, quan es va acomiadar de mi abans d'anar al concurs, em va dir a l'orella: "T'estimo, cabró". Jo, com de costum quan em diuen coses boniques, em vaig quedar bloquejat i a punt vaig estar de dir-li: "Jo també"», escriu Vázquez a Lecturas.

Jorge Javier Vázquez revela què li va passar amb Kiko Matamoros

Jorge Javier adora Matamoros i no ho pot evitar, de fet aquesta postura li va costar un desacord amb la seva íntima amiga Mila Ximénez. És el primer cop que reflexiona sobre un tema tan íntim i ho ha fet perquè sap que pel seu company és important. Està a punt de viure una aventura televisiva força dura i vol que ho faci amb totes les energies possibles.

Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera
Jorge Javier Vázquez explica el que sent per Kiko Matamoros | GTRES

«Quan Mila i Kiko es portaven a matar, ella s'enfadava perquè ho entenia més a ell. La teoria de Mila és que Matamoros em recordava aquelles persones que defensen els febles a l'escola. Probablement tenia raó perquè Matamoros dona seguretat», explica el mític presentador de Telecinco.

Vázquez ha explicat que la seva història d'amor amb el col·laborador s'haurà de trencar durant tres mesos, el temps que dura Supervivientes. Però després reprendran la bonica amistat amb força i el comunicador li desitja que tingui molta sort al programa. «Un cop que s'ha anat espero trobar-m'ho tan a prop com sigui possible a l'estiu, s'ho mereix per la il·lusió que està posant».

Jorge Javier Vázquez obre el seu cor

Jorge Javier és un mestre del món de l'espectacle i sempre s'atreveix a participar en els reptes que els proposen els responsables. Malgrat que en realitat és un home força tímid, per això té tant de valor les paraules que li ha dedicat a Kiko Matamoros.

«Li agrada semblar dur perquè en la seva època era normal, però a mesura que va fent anys li costa menys mostrar un cor acollidor i hospitalari. He vist poques persones ser tan lleials amb els seus afectes encara que aquests ho deixin amb el cul a l'aire», llisca el comunicador.

El líder de Sálvame ha de complir una missió que alguns consideren impossible: recuperar l'èxit que ha perdut el programa. Els experts en televisió asseguren que ell serà l'únic capaç d'aconseguir aquesta missió perquè està completament preparat. Genera sentiments oposats entre el públic, però gaudeix d'un talent indiscutible.

▶️ María Patiño confiesa lo que ha tenido que pasar su hijo