IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier Vázquez, sobre el seu ictus: «Ha estat un episodi molt greu...»

«El que més por em feia era dir-li a la meva mare», ha dit el presentador mentre assegurava: «En ingressar, a més, el doctor em va dir que hi havia quelcom gravíssim»

Jorge Javier ha parlat en directe a 'Sálvame' sobre la seva malaltia
Jorge Javier ha parlat en directe a 'Sálvame' sobre la seva malaltia | Telecinco

L'estat de salut de Jorge Javier Vázquez preocupa, i molt. El presentador català de 'Sálvame', però, ha volgut sortir al pas de totes les referències al seu estat assegurant que «ha estat un episodi personal molt greu, en podria haver sortit molt malament». Més enllà de l'afirmació, el presentador criat al barri badaloní de Sant Roc ha afegit: «El que més por em feia era dir-li a la meva mare... Ara mateix estic perfectament, tot i que encara estic en perill». 

En aquest sentit, el mateix Jorge Javier ha fet èmfasi al fet que l'episodi no ha estat quelcom aillat. «Vaig tenir marejos en una gala de 'GH Vip'... en ingressar, a més, el doctor em va dir que hi havia quelcom gravíssim».

Jorge Javier hauria patit un ictus

Si bé és cert que en primera instància molts mitjans van assegurar que es tractava d'un ingrés hospitalari per estrès, també ho és que el panorama va canviar ostensiblement hores després. Carlota Corredera, a 'Sálvame' insinuava que el presentador havia patit un ictus i així s'encenien totes les alarmes. Ara sembla que la problemàtica continua per a un Jorge Javier que, segons ha revelat, encara no ha posat punt final al seu calvari.      


Comentaris

envia el comentari