Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier parla de l'entrada a presó i espanta les seves germanes Ana i Esther

Jorge Javier Vázquez ha trencat el seu silenci i s'ha pronunciat sobre un problema força greu

Jorge Javier Vázquez, el presentador més important de Telecinco, sempre s'ha caracteritzat per no tenir por de res ni de ningú. Per aquest motiu ha donat la seva opinió sobre un tema força delicat: la possible entrada a la presó d'Isabel Pantoja.

Recordem que fa uns anys eren amics íntims, així que les seves declaracions resulten realment interessants. Però tot ha canviat, i ara Jorge Javier s'ha enfrontat a Anabel Pantoja, neboda de la 'tonadillera', perquè considera que Isabel «no està en una banqueta per desafinar».

I és que la cantant ha estat acusada de cometre un presumpte delicte d'insolvència punible, i el seu futur judicial sembla força tèrbol. Feia més d'un any que estava tancada a la seva finca Cantora i, a poc a poc, ha anat patint una sèrie de cops que l'han deixat sense alè.

Les germanes de Jorge Javier Vázquez.
Jorge Javier Vázquez ha parlat de les seves germanes alguna vegada | Europa Press

Per part seva, Jorge Javier, expert en crònica social, sap més bé que ningú que la primera imatge d'Isabel Pantoja era un autèntic tresor per a la premsa del cor.

Així doncs, la 'tonadillera' ha reaparegut als tribunals i una allau de fotògrafs han barallat per aconseguir la imatge més valuosa. Aquest repte ha situat Pantoja en una situació delicada, però el presentador català pensa que darrere d'això hi ha una mica més.

Jorge Javier ha posat sobre la taula un debat interessant: potser l'advocat d'Isabel estava interessat a no demanar prou protecció. És a dir, pensa que la cantant estava intentant fer pena per despertar la compassió del jutge i evitar l'entrada a la presó. Sí, perquè pocs no són els periodistes que estan convençuts que tornarà a la presó en qüestió de mesos.

Jorge Javier Vázquez, condemna: «Gent que no t'enterri»

Jorge Javier pensa que Isabel té més a prop del que creu a l'enemic i que s'està equivocant en confiar en el seu germà Agustín. Per això s'ha dirigit a Anabel i li ha donat un consell per evitar que la trajectòria de la cantant acabi en tragèdia. «La teva tia té una professió i un talent, i quan tens talent has de tenir talent per envoltar-te de gent que no t'enterri», sentenciava.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge Javier Vázquez era amic d'Isabel Pantoja | GTRES

Per tant, Vázquez està convençut que Agustín Pantoja és el responsable de tots els mals d'Isabel, i aquesta teoria li podria portar seriosos problemes. Primer perquè Agustín podria emprendre accions contra ell, ja que no vol ser un personatge públic i el català no fa més que nomenar-lo. I segon perquè la 'tonadillera' té molts fans que ja han començat a contraatacar.

Així, el líder de 'Sálvame' s'ha vist embolicat en un escàndol sense precedents perquè els seguidors d'Isabel han començat a parlar de la seva família. Es fan dir 'pantojistas' i consideren que si Jorge parla del germà de la cantant, ells poden fer el mateix amb les seves germanes. Per aquest motiu, Esther i Ana, germanes del comunicador, s'han convertit en objecte de crítica de molta gent.

Jorge Javier Vázquez, mut: «Tots cometem errors»

Jorge Javier és un mestre del món de l'espectacle, però encara no s'ha adonat que hi ha errors que no es poden cometre. Ha atacat públicament al germà d'Isabel i els fans de la cantant estan fent el mateix amb les seves germanes, Ana i Esther. Alhora, Anabel també ha donat la cara pel seu oncle perquè considera que és un gran desconegut.

«Cada persona decideix estar amb qui vulgui estar. Ella s'ha quedat amb el seu germà perquè li ha donat la gana i si el seu germà ha ficat la pota, tots cometem errors. No donarà la puntada de peu a la persona que ha estat en els bons i en els mals moments», explicava la col·laboradora.

Vázquez es quedava sense paraules amb la resposta que li donava Anabel, de fet no va continuar insistint. Així doncs, caldrà esperar un temps per veure quines conseqüències genera el seu darrer atreviment. I és que sembla que ha destapat la suposada estratègia d'Isabel per evitar la presó, i n'hi ha molta gent indignada.