Jorge Javier Vázquez pateix estrès postraumàtic

El presentador català ha reconegut totes les conseqüències negatives mesos després d'haver superat l'ictus
Jorge Javier Vázquez presentarà 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier Vázquez presentant 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez s'ha sincerat sobre les seqüeles que l'ictus li ha causat. Malgrat que tot va quedar en un ensurt, el presentador català ha reconegut que la seva vida ha canviat des de llavors. La seva psicòloga ha diagnosticat que pateix estrès postraumàtic.

Adeu al teatre

El mateix Jorge Javier s'ha mostrat optimista de cara al futur, la seva feina a la televisió continua sent la mateixa, encara que el presentador de 'Salvame' i 'Supervivientes' ha sacrificat una de les seves devocions i majors somnis, el teatre. A causa d'aquest fet, el badaloní ha reconegut que ha deixat d'escoltar música perquè era una sensació que li feia enyorar els escenaris.

Jorge Javier Vázquez ha revelat el seu preferit
Jorge Javier Vázquez durant un programa de 'Salvame' | TELECINCO

 

La por i la incertesa, principals enemics de Jorge Javier

Per al presentador no ha estat un camí fàcil. Després de sofrir l'ictus van sorgir pors en ell, la incertesa i la inseguretat són un dels seus principals enemics, encara que el català sempre ha reconegut que la seva vida ha de ser la mateixa i que no s'ha de mirar al passat, ja que encara té molt futur al davant.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier rebent l'alta mèdica | La Coctelera
Jorge Javier va rebre aquesta setmana l'alta mèdica | La Coctelera

 

La 'Mari' ha estat un pilar fonamental durant la recuperació del català

Jorge Javier, ha reconegut que aquests darrers mesos han sigut estranys, on hi ha hagut moments de baixada, de tristesa incontrolable, de sensibilitat a flor de pell. Tal com va explicar al programa de Bertín Osborne, la 'Mari', la seva mare, ha estat un dels pilars fonamentals durant la seva recuperació. El presentador català va confessar que veure el somriure de la seva mare ha sigut un dels principals motius pels quals ha superat el seu greu problema de salut

Jorge Javier Vázquez a 'Mi casa es la tuya'
Jorge Javier Vázquez a 'Mi casa es la tuya' | TELECINCO

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari